Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Hi guys! I didn't see this shortcut listed anywhere else. At home screen, Alt+Enter changes ... General Blackberry forum

  1. #1
    cubus's Avatar
    cubus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    99

    Alt+Enter

    Advertisement



    Hi guys!
    I didn't see this shortcut listed anywhere else.
    At home screen, Alt+Enter changes input language.

    Sorry if it's an old one.

  2. #2
    jrockett's Avatar
    jrockett no está en línea BES Pro
    Join Date
    May 2007
    Posts
    962

    Re: Alt+Enter

    Oldie but a goodie thanks cubus!
    Data Outages
    Reinstall OS
    Desktop/Device Page

    Yes, I'm a BES admin with an iPhone 3G.

    Follow me on Twitter!


  3. #3
    remmy00's Avatar
    remmy00 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    23

    Re: Alt+Enter

    with my 8830 with dial from home "on", when I use Alt+Enter it locks the BB

  4. #4
    ma077146's Avatar
    ma077146 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3019F3E6
    Posts
    945

    Re: Alt+Enter

    Quote Originally Posted by remmy00
    with my 8830 with dial from home "on", when I use Alt+Enter it locks the BB
    On mine as well with Dial from Home Screen "OFF".

  5. #5
    Mofolepo's Avatar
    Mofolepo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    61

    Re: Alt+Enter

    AWESOME! alt enter locks my phone... now I can clear up another space on the small menu.

  6. #6
    kane's Avatar
    kane no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    30349623
    Posts
    849

    Re: Alt+Enter

    now i know what keys i kept hitting when the phone wasin my pocket

  7. #7
    cabron's Avatar
    cabron no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2466A9E4
    Posts
    229

    Re: Alt+Enter

    Ok so I hit alt+enter and the input language menu prompted me to change to arabic (1st choice i guess) so I didnt want it, the 2 options prompted were do not allow this sortcut and select that language.
    So i hit do not allow....
    Now it doesnt work.
    Now If i hit alt+enter it locks my keyboard.......................
    I so want that shotcut back!

  8. #8
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381

    Re: Alt+Enter

    All things considered, I think I'll pass this shortcut up

  9. #9
    iridemybike's Avatar
    iridemybike no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    495

    Re: Alt+Enter

    To select different languages with this shortcut you have to hold down the alt key and use enter to move through the list that comes up. Don't have any idea how to get to get it back once you get rid of it though.

  10. #10
    cabron's Avatar
    cabron no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2466A9E4
    Posts
    229

    Re: Alt+Enter

    Quote Originally Posted by iridemybike View Post
    Don't have any idea how to get to get it back once you get rid of it though.

    :cry:

  11. #11
    PhxBlue's Avatar
    PhxBlue no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    NO!
    Posts
    308

    Re: Alt+Enter

    Locks my 8300 and displays the owner info.

  12. #12
    rjs87's Avatar
    rjs87 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    337

    Re: Alt+Enter

    does that also on the 8700

  13. #13
    gameboy213's Avatar
    gameboy213 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    196

    Re: Alt+Enter

    i just hit 'k' to lock the keys.

  14. #14
    justin.hylton's Avatar
    justin.hylton no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    241AA7C9
    Posts
    76

    Re: Alt+Enter

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Or * on the 8100

  15. #15
    zoe_h's Avatar
    zoe_h no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    16

    Re: Alt+Enter

    Alt + Ent can be either lock keypad or switch language.

    If on 4.2 go to options > localisation > set language shortcut to no and Alt + Ent will be lock keypad, set it yes and it will be the shortcut to switch input language.

    Another option is to go to Call Log > Options > General Options > set call from home screen to 'no' and you get various homescreen shortcuts. When call from home screen is set to no K is the lock shortcut. Does mean you have to go into call log to make a call though.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •