Results 1 to 9 of 9

How do I add a pause to a speed dial number or address book entry? ... General Blackberry forum

  1. #1
    stoehner's Avatar
    stoehner no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    20407333
    Posts
    174

    adding pause

    Advertisement



    How do I add a pause to a speed dial number or address book entry? Like if I wanna add a password to the
    Number?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #2
    HeywoodJ's Avatar
    HeywoodJ no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    pm me
    Posts
    280
    when you get to the point you need the pause, just hit the menu key and select the feature you want to add. then the rest of the numbers ....it works with many numbers and works for banking stuff too.and if you have to deal with automated voice menus you can set it up ahead of time and get right thru when your in a hurry

  3. #3
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by HeywoodJ View Post
    when you get to the point you need the pause, just hit the menu key and select the feature you want to add. then the rest of the numbers ....it works with many numbers and works for banking stuff too.and if you have to deal with automated voice menus you can set it up ahead of time and get right thru when your in a hurry
    I think I get what you mean but could you be a little more clear because I am looking at how to do this also.

  4. #4
    bill16's Avatar
    bill16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2009
    PIN/ID
    sorry no
    Posts
    418
    When your inputing the number just hit the menu button and incert either pause or wait as needed. I use two pauses for my voice mail before my password,so it doesn't send the pw numbers too soon.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    stoehner's Avatar
    stoehner no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    20407333
    Posts
    174
    Got it. Thx
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    I think I get what you mean but could you be a little more clear because I am looking at how to do this also.
    write the number>menu key>add pause.........then make the call same process to save the number
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  7. #7
    bill16's Avatar
    bill16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2009
    PIN/ID
    sorry no
    Posts
    418
    Hey Modern Cowboy.Did you get what you needed,or could you use an example to make it more clear?This is one function I've loved long before I got a data phone.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Lol. I think he got it now
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    bill16's Avatar
    bill16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2009
    PIN/ID
    sorry no
    Posts
    418
    Ok. Thanks for replying.I really appreciate it.It is a great funtion.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •