Results 1 to 4 of 4

Hey Guys- Please Help. I can't get my 7100i to receive any of my emails ... General Blackberry forum

  1. #1
    Grassmankev's Avatar
    Grassmankev no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    7100i only sends email, won't receive

    Advertisement



    Hey Guys- Please Help. I can't get my 7100i to receive any of my emails from my outlook account. it sends just fine. I tried resending service books and nothing changed. What else can I try?

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: 7100i only sends email, won't receive

    Is this a BES email address or other? If it is something like AOL, GMail, etc., try deleting the email from your email set up on your BB, then do a battery pull reset and add the email account back. Let us know if that works for you.

  3. #3
    likefre's Avatar
    likefre no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    870

    Re: 7100i only sends email, won't receive

    If you are receiving them in outlook, you would have to configure outlook to leave messages on server...Did you try this?

  4. #4
    Grassmankev's Avatar
    Grassmankev no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    Re: 7100i only sends email, won't receive

    I didn't have outlook set to leave the messages on the server. I'll check to see if that fixed it. Anytime I pull the battery, I get the jvm102 error. Then I spend all night reloading everything, so I don't pull the battery anymore. I used to receive my emails, but a week ago, it stopped. I must have changed my outlook at some point. I always leave the messages on the server. Thanks guys!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •