Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

I used JL Commander to wipe my device, knowing that I would get a 507, ... General Blackberry forum

  1. #1
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    507 Error

    Advertisement



    I used JL Commander to wipe my device, knowing that I would get a 507, but now when I try and reinstall the OS application loader does not show anything from the blackberry OS like it did the last time I fixed a 507. Anyone have any tips, I'd feel bad if I have a new doorstop now.

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: 507 Error

    did you delete the vendor file then run it through app loader?
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 507 Error

    Yes, should I have kept it?

  4. #4
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 507 Error

    Also, it is a TMobile device unlocked for Cingular. Should I use the TMobile or the AT&T Handheld Software?

  5. #5
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: 507 Error

    won't matter at all. download the OS you want install and delete the vendor file. will your desktop manager see the BB when plugged in?
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  6. #6
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 507 Error

    The desktop manager recognizes it, where are the vendor files located, is there more than one?

  7. #7
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: 507 Error

    gonna be found in
    c/common files/research in motion/app loader
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  8. #8
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 507 Error

    I just jumped for joy. I am forever in debt to you.

  9. #9
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: 507 Error

    So you are sayin you got it loadin?
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  10. #10
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 507 Error

    Yep, thanks! I guess I really didn't have the vendor.xml gone.

  11. #11
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: 507 Error

    Glad to assist. For the record, knock on wood, I have never had error 507. uh oh now i'm doomed LOL. and I too live in jersey!
    Raritan to be exact. have a great night. if ya need more help let us know
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  12. #12
    k0axle's Avatar
    k0axle no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 507 Error

    Its always nice meeting a fellow New Jersian online.

  13. #13
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: 507 Error

    If you keep an eye on the cafe, Stacey one of the mods is tryin to plan a get together for us from NY, NJ it will be in NY but I think it will be nice to know who we are dealing with
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  14. #14
    sickchilly's Avatar
    sickchilly no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    20CFA98A
    Posts
    55

    Re: 507 Error

    Whoops, forgot to mention that vendor file in the other thread I was talking with you in.

    If you go with the latest AT&T OS, let me know if you want modified platform and lbs files which will enable BBMaps and disable PTT. I've aleady done and tested it. Damn Nextel for creating that stupid cell phone walkie talkie.

  15. #15
    iphoneguru's Avatar
    iphoneguru no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2

    Re: 507 Error

    ok i need help i got the 507 error and a cant get the dm to to recognize the bb when it is connected also please explain about the vendor xml in detail

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •