Results 1 to 9 of 9

running 8310 curve, did a clean install of 4.5. Everything works except live search. It ... General Blackberry forum

  1. #1
    xtracrispy69's Avatar
    xtracrispy69 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8

    4.5.0.55 live search help

    Advertisement



    running 8310 curve, did a clean install of 4.5. Everything works except live search. It says connection error. So I change the connection options from default to http. I'm BIS, so BES connection won't work. Still no love. Resent service books, battery pull, still nothing. Any ideas?

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Did you set your TCP/APN settings? That setting will always default to AT&T settings. Not sure what carrier you're with since it's not in your profile.

  3. #3
    xtracrispy69's Avatar
    xtracrispy69 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8
    i see they are empty, I"m with rogers in canada.....never had to do that before....how do i find them out so I can enter them?

  4. #4
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by xtracrispy69 View Post
    i see they are empty, I"m with rogers in canada.....never had to do that before....how do i find them out so I can enter them?
    Try the following for Rogers:

    APN: internet.com
    Username/password is blank
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  5. #5
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Link: http://blackberryforums.pinstack.com...hlight=TCP+APN

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.55 OS Beta!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    Try the following for Rogers:

    APN: internet.com
    Username/password is blank
    That is evidently wrong. I got it from a search on the web - follow HeavyComponents post to the correct info. Sorry I messed up.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  7. #7
    xtracrispy69's Avatar
    xtracrispy69 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8
    still no go....tried the internet.com and then the other settings posted....totally stumped...tried google maps - fine, bb map fine....really have no other probs

  8. #8
    xtracrispy69's Avatar
    xtracrispy69 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8
    actually you were closer then you thought....for rogers heres what you need to do
    go into options, advanced options, tcp
    apn: internet.com
    user:wapuser1
    pass:wap

    she works....got me on the right path, thanx!

  9. #9
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by xtracrispy69 View Post
    actually you were closer then you thought....for rogers heres what you need to do
    go into options, advanced options, tcp
    apn: internet.com
    user:wapuser1
    pass:wap

    she works....got me on the right path, thanx!
    Good. Glad you got it. Where did you get the answer?
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •