Results 1 to 8 of 8

So today my Blackberry tour unlocked came in and everything is great and all but ... Internet (BIS) & email forum

  1. #1
    Vtee's Avatar
    Vtee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    34

    Internet Help

    Advertisement



    So today my Blackberry tour unlocked came in and everything is great and all but there is no internet icon for me to go on the internet. I'm saddened by this and I wondering if there is a way for me to get that icon to show up on the phone.

    I have the plan from my other blackberry where I can go on the internet and I thought once I put in my sim card the internet icon would show up. So someone please explain and help me on this situation I'm in. Thanks

  2. #2
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    give this a shot...
    go here and follow the instructions. hope that helps
    the same kind of thing just happened to me
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #3
    Vtee's Avatar
    Vtee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    34
    BTW this is the verizon tour. I couldn't find the sprint pcs in the mobile network option

  4. #4
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    what do you see in mobile network options?
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  5. #5
    Vtee's Avatar
    Vtee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    34
    Alot of options but here I GO:

    Tmobile
    vodafone.de
    BEL PROXIMUS
    F AFR
    A1
    *Name Unknown
    AT&T
    Swisscom
    Vodafone TR
    Vodafone GR
    Telenor SE
    Sweden
    Vodafone P
    TDC MOBIL
    Plus
    N Telenor
    Vodafone CZ
    *Name Unknown
    Vodafone HU
    vodafone IE
    VodaCom-SA
    LuxGSM
    MTS-RUS
    du
    RO Vodafone RO
    HR VIP
    CT GSM
    vodafone
    *Name Uknown
    Vodafone IN
    Vodafone IN
    Vodafone IN
    Vodafone IN
    Vodafone IN
    TH-DTAC
    M1-3GSM
    vodafone AU
    TIM BRASIL
    TIM BRASIL
    TIM BRASIL
    MOR MEDITEL
    MY CELCOM
    MATRIX
    SmarToneVodafone
    IL ORANGE
    movistar
    MTS UKR

    Yeah lol

  6. #6
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    are any of those your provider?
    is only one listed at a time and when you click it you get this huge menu?
    can you post a screen shot?
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  7. #7
    Vtee's Avatar
    Vtee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    34
    Well when I go to the mobile network option it will say tmobile with my simcard in there of course. When the original sim card is in it will say AT&T or *none*.

    When go to the option to see all those show up that I listed in my previous post.

  8. #8
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    Wow!
    What do you see when you hit menu on that screen? Without selecting a mobile carrier?
    Anything about provisioning?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •