Page 7 of 7 FirstFirst ... 234567
Results 91 to 105 of 105

May have already been answered but do I need the 15 dollar a month service ... Internet (BIS) & email forum

  1. #91
    crazysprinkler's Avatar
    crazysprinkler no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet

    Advertisement



    May have already been answered but do I need the 15 dollar a month service to do this and what happens if I do it anyways?

  2. #92
    Julioheather3's Avatar
    Julioheather3 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet

    W/ my pearl i get "Error 653: The modem has reported an error

  3. #93
    hedmisten's Avatar
    hedmisten no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet

    Anybody done this with alltel yet. The phone is a 7130e and I have wireless connection for internet now. Any directions would be appreciated, especially for using a wireless connection(once) and Alltel. I would like to get rid of my service provider and use the blackberry as the modem.

    h_edmisten at yahoo.com

    Thanks,

    Hunter

  4. #94
    corrnell's Avatar
    corrnell no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet

    Can i use my 8707v version 4.1 OS as a modem for my windows vista laptop?
    so far i'm unable to get it done.

  5. #95
    G35Turbo's Avatar
    G35Turbo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet.

    I can get up to step 4 but when selecting the connection in the Desktop Manager my standard modem is COM7 and the selection only goes from USB, COM3 to COM6. Is there a way to add the standard modem COM7 manually in the desktop manager?

  6. #96
    fCastle's Avatar
    fCastle no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    84

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet.

    I wonder if anyone else has this problem.
    I'm using the Curve 8320 as a modem for my Vista laptop and I have to remove and replace the battery from the BB every single time I use it or the connection won't work. Sometimes I have to remove it twice to get a stable connection.

  7. #97
    G35Turbo's Avatar
    G35Turbo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4

    Re: How to: Connect BlackBerry as a tethered modem with laptop to browse the Internet.

    For some reason Desktop manager is not detecting the standard modem, I tried changing the ports and it only detects the bluetooth modem and the laptop internal modem. I've tried pulling the battery out and restarting the pc. I can connect using the USB cable but would like to use no wires. I'm not sure what to do, has anyone encountered this issue xp?

  8. #98
    IAmrockinRich's Avatar
    IAmrockinRich no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    240B4B11
    Posts
    13
    Has anyone had a problem connecting to the internet with BB after using BB as a tethered modem? Do I need to switch settings back and forth?
    Thanks,
    Thanks,
    Rich

  9. #99
    deanplays's Avatar
    deanplays no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Good stuff!

  10. #100
    nezsem's Avatar
    nezsem no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    31
    Errorr 734. Protocool error! Any suggestions? VIa BB (wap.pinstack.com)~

  11. #101
    animalpop's Avatar
    animalpop no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24AB300C
    Posts
    37
    Quote Originally Posted by nezsem View Post
    Errorr 734. Protocool error! Any suggestions? VIa BB (wap.pinstack.com)~
    did you enter the extra initialization commands properly?

  12. #102
    sjack217's Avatar
    sjack217 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    for at&T USERS SET YOUR BB PHONE VIA BLACKBERRY DEVICE MANAGER TO DIAL *99# TO CONNECT TO THE INTERNET

  13. #103
    iamgoofy's Avatar
    iamgoofy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    210ca18d
    Posts
    560

    Question teathering

    Quote Originally Posted by sjack217 View Post
    for at&T USERS SET YOUR BB PHONE VIA BLACKBERRY DEVICE MANAGER TO DIAL *99# TO CONNECT TO THE INTERNET
    ok thanks! but what goes into #6???

    To configure dial-up networking, complete the procedure that is appropriate to the operating system you are using:
    Windows Vista
    1 Click Start.
    2 Select Connect To.
    3 Click Setup a connection or network.
    4 Click Setup a dialup connection.
    5 In the Dial-up phone number field type *99#.
    6 Type the user name and password provided by your service provider.
    7 In the Connection Name field type BlackBerry.
    8 Click Dialing Rules.
    9 Make sure the profile created in Task 2 has been selected, and then click OK.
    10 Select Connect to establish an internet.
    Note: For instructions on connecting a computer to the Internet using a BlackBerry smartphone with CDMA as a tethered modem, see KB04664

    ok but i got a question for #

  14. #104
    iamgoofy's Avatar
    iamgoofy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    210ca18d
    Posts
    560

    Question teathered to bb bold

    any help here?
    Quote Originally Posted by iamgoofy View Post
    ok thanks! but what goes into #6???

    To configure dial-up networking, complete the procedure that is appropriate to the operating system you are using:
    Windows Vista
    1 Click Start.
    2 Select Connect To.
    3 Click Setup a connection or network.
    4 Click Setup a dialup connection.
    5 In the Dial-up phone number field type *99#.
    6 Type the user name and password provided by your service provider.
    7 In the Connection Name field type BlackBerry.
    8 Click Dialing Rules.
    9 Make sure the profile created in Task 2 has been selected, and then click OK.
    10 Select Connect to establish an internet.
    Note: For instructions on connecting a computer to the Internet using a BlackBerry smartphone with CDMA as a tethered modem, see KB04664

    ok but i got a question for #

  15. #105
    QVCQUEEN's Avatar
    QVCQUEEN no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Hello Hayden ,
    Whatv process do I use for the 8520 can you help me.

    Thanks
    Patricia L. Pritchard

Page 7 of 7 FirstFirst ... 234567

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •