Results 1 to 8 of 8

I am using bb curve 8320 almost 6 months. BB desktop manager 4.30 synchronising with ... Desktop & Syncing forum

  1. #1
    mcbml's Avatar
    mcbml no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    22

    synchronise failed suddenly

    Advertisement



    I am using bb curve 8320 almost 6 months.
    BB desktop manager 4.30 synchronising with my laptop vista is ok until about a week ago it failed.
    Saying "Failed to connect the device. Please make sure that the device is properly connected and try again"
    I have unstalled the 4.30 software and re-install it.
    Re-boot the lap top.
    But it still fails the synchronisation.
    Any helps?
    Thanks.

  2. #2
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    do you have another usb cable to try with? or another pc?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  3. #3
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273
    I'm now experiencing this same issue of a sudden inability to sync or back up via DMgr...

    Already reinstalled twice... still no go. Any suggestions?


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  4. #4
    MH110's Avatar
    MH110 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    I have the same problem. My device is detected by the PC but not the desktop mgr. I have done a hand held wipe, battery pull, un-install and reinstall diffrent versions of DTM. Still no luck. I am on the verge of sending my 8310 back. Its been driving me crazy.

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    See the link in my thread for doing a clean uninstall of DTM. Have you rebooted your PC through any of this? Sometimes the USB ports get hung up and a reboot resolves the issue.

  6. #6
    MH110's Avatar
    MH110 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    I am able to attach my pearl with no problems. I plug the pearl in and the DTM see's it right away. Its my 8310. Also, I am following your uninstall procedures as well. Thanks for the quick response.

  7. #7
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Add me to this list. My PC won't recognize my 8120 either. I just got a message on my PC (I turned on auto update notices) and I'm hoping it will launch when I reboot the PC because when I clicked on the install file after downloading the file to my PC, nothing happened.


  8. #8
    almedajohnson's Avatar
    almedajohnson no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    45
    I think you guys should use the mirror for this problem.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •