Results 1 to 12 of 12

Can someone plz. help me. I'm new here on Pinstack. I'm having a major problem ... BB Error Codes forum

  1. #1
    LADY DRE's Avatar
    LADY DRE no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3

    Thumbs down UNCAUGHT EXCEPTION: invisible node cannot be made current

    Advertisement



    Can someone plz. help me. I'm new here on Pinstack. I'm having a major problem w/my BB Curve 8320. I keep getting this message uncaught exception invisible node cannot be made. Can someone explain to me what does this mean? I tried both soft & hard reset but the message keeps popping up. Is there anything I can do to get rid of this. Plz. help me!

    Thanks!

  2. #2
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722
    Lady Dre,
    Try doing a battery pull with sim card removed. After it restarts let it sit five min. Then batt pull and reinsert sim.
    See if that helps

  3. #3
    LADY DRE's Avatar
    LADY DRE no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Hey Icancn2u,
    I tried the battery pull w/o sim card, waited 5min., battery pull again, reinsert sim card, still getting the same message. This only happens when I want to use the browser, other than that all the other functions on my fone are working just fine. As soon as I press the browser icon, that's when the pop-up dialog box comes up. I cannot use the browser at all, nor do I have access to the bookmarks either. Any other suggestions? I just don't understand what caused this in the first place?
    I just wanted to say thanks for responding and trying to help me. i appreciate it.

  4. #4
    tiptoeintotown's Avatar
    tiptoeintotown no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2

    Same problem

    I have the same thing happening. I did download yahoo go today so I'm wondering if that is the problem.

  5. #5
    tiptoeintotown's Avatar
    tiptoeintotown no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2

    Fixed it!

    You need to find a way to get into the browser section, either through a link in an email/SMS or a application on the desktop that uses the internet to run. You then need to stop the page from running and open the options tab by pressing the blackberry button to the left of the scroll bar. Select 'browser configuration' and then make sure the browser selected is the 'internet browser'. Scroll down to the 'start page field' and change it from 'bookmarks' to 'home page'.

    Apparently it is all a problem with the bookmarks so you might want to think about erasing all your bookmarks to keep it from happening again.

  6. #6
    LADY DRE's Avatar
    LADY DRE no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Hey Tiptoeintotown,

    I did what u said and it worked, but the thing is I still don't have access to the bookmarks at all. I don't know what happened to them. Any suggestions? And by the way thanks for responding and trying to help me.

  7. #7
    oyabuun's Avatar
    oyabuun no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    open browzer chnange home page

  8. #8
    oyabuun's Avatar
    oyabuun no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    your list of book makes will be there

  9. #9
    rchoo's Avatar
    rchoo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Last time that happened I just did a resync with my pc and it solved the problem. Hope it helps!
    ^_^ [richard]
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    boricua's Avatar
    boricua no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    152
    The issue is with the book marks and it is being investigated by RIM. The resolution given above is just temporary and the error may come back.

  11. #11
    wrxboi's Avatar
    wrxboi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    R.I.P
    Posts
    184
    Mine too.... has anyone found a fix yet??
    WRXBOI
    wrxboi69@googlewave.com

  12. #12
    BAZ-man's Avatar
    BAZ-man no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Tiptoeintotown;

    BINGO: mine just hung the other day as I changed the home page (from Blackberry to Google) and Emulation Mode from BB to IE to try and render a page better. The browser would just launch a blank screen and then the Uncaught Expception error which took numerous OK, return or red phone ends to get back to life. I could however get into the browser thru any link in e-mail and easily reconfigure.

    But it looks like it was the bookmark that fixed it !!!

    BTW: I searched the forums and almost every one was nuke the phone and reinstall (I guess when you don't know . . . )

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •