Results 1 to 4 of 4

Hi, Im quite new to the forum as well as being a Blackberry noob. I ... BB Error Codes forum

  1. #1
    PROLIFIK1's Avatar
    PROLIFIK1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4

    Red Light problem



    Hi, Im quite new to the forum as well as being a Blackberry noob. I have an 8700 and I tried to load this alarm application but when it booted up. It just kept blinking this red light about every 3 seconds with the hourglass shape on the screen. Anyway to get rid of this a reboot it? I already tried to do the hard resset of taking out the battery and holding the power button for 30 seconds as mentioned in another post.

    Also tryed the alt+caps+del and nothing happens.

    If anyone can help me with the problem, I appreciate it. Thank you!

  2. #2
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569

    Re: Red Light problem

    It sounds like the install corrupted something on your BB. Hopefully you have a backup because I think you are going to have to do a wipe and reinstall of your OS.

    Zo.

  3. #3
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Blog Entries
    1

    Re: Red Light problem

    Welcome to PinStack PROLIFIK1.

    How did you try to install the App. Through Desktop Manager/Application Loadr or OTA? If by App Loader just try to remove it by unchecking the App and let it uninstall. Don't get impatient during the uninstall, don't disconnect the BB until the says the operation is complete.

    Let us know if there is anything else we can do to help with this problem or your BB.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  4. #4
    PROLIFIK1's Avatar
    PROLIFIK1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4

    Re: Red Light problem

    ^Thanks for the responses, but yeah I ended up just re-installing the OS. It's the only thing that ended up working. Good thing I back up my BB everyday.

    I appreciate the quick responses and for the help! Greatly appreciated!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •