Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 71 of 71

Hi Jill, Most likely you wil need to reinstall your device operating system to correct ... BB Error Codes forum

  1. #61
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: jvm error 523 - Need help

    Advertisement



    Hi Jill,

    Most likely you wil need to reinstall your device operating system to correct this. With a 2 day old phone I am wondering the cause....if you wish we can help you with this - who is your provider?

    You will need desktop manager installed as well as the new OS installed on your desktop. The latest OS for 7250 can be found here (after you install it ON YOUR DESKTOP delete the file called vendor.alx)
    https://www.blackberry.com/Downloads...646D38BC2145CA


    Blackberry says that this can be caused by a 3rd pary browser - have you installed any new applications?
    Last edited by GaryF; 02-13-2008 at 05:17 PM.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  2. #62
    delta09's Avatar
    delta09 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    I need help guys I have a 7100i and got the jvm 102 error I am totaly lost I cant get the jvloader to install on my pc tried the bat out 30 sec and nothing

  3. #63
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    Referencing the first post here: http://www.blackberryforums.com/rim-...tml#post876088

    Whenever I type in the command prompt: "JavaLoader -USB DIR > DIR.TXT" it comes back to tell me: 'Javaloader' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

    I have it in the same directory as when I type in "command". That is: C:\Users\Bob

    I put the JL_Cmder program in that directory and then installed it. I put the shortcut in there too, but no matter what I do nothing happens except it tells me what I stated above.

    What else do I need to do? I'm running Windows Vista Home Edition.

    Thanks
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  4. #64
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    nevermind... I was not using Javaloader, but instead JL_Cmdr. Anyway it still comes back with the "error to open port" problem.

    I don't want to lose my PIM data. All I want to do one more time is sync cause I have a lot of info unsynced yet. Is there anyway to do that at all?
    I have tried with and without battery as well as SIM. Nothing connects.
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  5. #65
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    Ok thank the Lord I was able to run DM 4.3's Apploader and took off all 3rd party apps and it came back up.
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  6. #66
    lupy14's Avatar
    lupy14 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    can some1 plz help! I'm very new to BB! i have no clue hw to do anything!! i cant do anything on my blackberry. ive got app error 523. and when i hit reset it goes back the the same screen! help its very urgent!

  7. #67
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    YOu will need to reload your Device Software. Check out the revelavant links on the BB FAQ & Guides page for where to get the latest OS for your carrier/device and how to update it. The specific ones you will want are BlackBerry Desktop and Device Software Download Sites and How to: OS 4.x Upgrade for your Blackberry.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  8. #68
    JLDAC's Avatar
    JLDAC no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    23F0076E
    Posts
    2
    My pearl is doing this for the second time! this is my second phone! app error 523! i already tried and reinstalled the desktop manager no use! itdoesn't even try to connect my device to it! this is so frustrating! i put my alrm and turned off the ohone last night this morning nothing! not even my alarm, it was connected to the charger at homesame way it happened before about 8 months ago, the only thing I ahd installed was google maps i uninstalled oz messenger cuz it wasn't loading about a week ago. it said uncaught exception after working for months!

  9. #69
    cdr11357's Avatar
    cdr11357 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    I got the fatel 102 error and tried this and it worked.

    BB 8700C Cingular/AT&T

  10. #70
    ikindu's Avatar
    ikindu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Hi guys i have the black berry 8700c and it now shows error 102 this has been since 2 days ago and its really frustrating is there anyw ay to resolve this i hve tried all the formats previously posted but considering am in kenya and my service provider has no help on this on there site ams really stuk any solutions will be highly welcomed. thanx in advance

  11. #71
    maki9032's Avatar
    maki9032 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    how do u use javaloader

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •