Page 58 of 68 FirstFirst ... 5354555657585960616263 ... LastLast
Results 856 to 870 of 1016

ur welcome! try this thread too...i haven't pointed anyone to this one in a LONG ... Handheld Guides forum

  1. #856
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Advertisement



    ur welcome!

    try this thread too...i haven't pointed anyone to this one in a LONG time

    http://blackberryforums.pinstack.com...ead.php?t=5127

  2. #857
    crazykc600RR's Avatar
    crazykc600RR no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1

    Someone please help!!!!!!

    I have tried over and over but the computer won't recognize my pearl. I know it said in the beginning it will def work but i have tried for 2 days now and can't get it to work. what do i do?

  3. #858
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    did you wipe your device with jl_cmder?
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  4. #859
    JRoscoe's Avatar
    JRoscoe no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1

    Easier way

    I went the easier route - I took mine to a Verizon store. They couldn't fix it, so they just ported my number to a new Blackberry. I had recovered nearly all of my settings that afternoon.

  5. #860
    timotaus's Avatar
    timotaus no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8
    I uninstalled and reinstalled 4.6 and am having the same issue with DM not recognizing the USB Curve connected. There must be a driver issue internally with the PC that doesn't map to the DM. Any suggestions? --Newbie

  6. #861
    timotaus's Avatar
    timotaus no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8
    Conflict with BES domain set. Adjusted after creating new profile in DM. Resolved.

  7. #862
    Bleemster's Avatar
    Bleemster no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    hi all thank you for you time to read...

    I have read a load of the same posts which seem to be the trouble i am having but i dont seem to be able to connect my phone again...

    so far...
    ran jm_cmder and (4)wipe
    tried to connect to DM... device connected = none...
    clicked connect... selected usb-pin252eb...
    still device connected = none...
    done with the battery several times, and without the battery too, still none
    tried to reconnect to jm_cmder = none of the options work. phone is not recognised with & without battery
    downloaded orange uk (8120M_PBr4.3.0_rel178_PL2.6.0.60_A4.3.0.105_Orang e_UK.exe) file and run.
    deleted vendor.xml file and rerun loader. when it comes to finding the phone following options are present... com3 (dont work) usb-pin252...(dont work)

    any advice please.

    Regards
    Lee


    phone BB 8120 RIM Pearl
    current display - liittle picture looks like a folder with a black circle and line with 507 written below it
    Last edited by Bleemster; 09-29-2008 at 10:37 PM.

  8. #863
    xxaddkidxx's Avatar
    xxaddkidxx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1

    Question connection problems

    i can't get my phone to connect when im on the desktop manager. what can i do

  9. #864
    nuangel1's Avatar
    nuangel1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    17
    thankyou this really helped .took me several attempts but it worked for my 205 error .my bb now works fine.

  10. #865
    christopherx's Avatar
    christopherx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    6
    I have os 4.5.0.69 and when is loading net_idontknow gives me an error.. and when i install 4.5.0.81 and go to application says no software available for my phone =( helpp!!! i deleted vendor on both os and unistall one when tryng the other .. i have a 8310 AT&T

    Btw i wiped my cell with jl =( and the error is 507..
    Last edited by christopherx; 10-05-2008 at 04:30 AM.

  11. #866
    Ridicule's Avatar
    Ridicule no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    307
    507 means that your OS and App's aren't linked. (typical state after doing a wipe with jl) Are you sure that you loaded the right device software on your machine? It should say that it's for the 8310, when viewed in Add/Remove Applications in Control Panel. If it's the correct software, you should be able to force DM to connect to the device and proceed through Application Manager to load the device. Also, if you're using 4.5 for your handheld, you might want to grab the 4.6 desktop manager software.

  12. #867
    drksupratt's Avatar
    drksupratt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1

    Thumbs up thanks a million

    thanks to who ever wrote this post man! i was about to throw my pearl down the toilet before i came accord this board... u just saved me 350 bucks! thanks a million!

  13. #868
    blueblue's Avatar
    blueblue no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    HI ive done the procedure above it said it had completed. now i switch my phone on and the glass hour has been there for hours what do i do now??

  14. #869
    thenuss54's Avatar
    thenuss54 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    It works for me until the middle and then Application loader says "Unable to reconnect the device during a multi-stage load operation" but my blackberry was plugged in the whole time.What should i do?
    Last edited by thenuss54; 10-09-2008 at 04:43 PM.

  15. #870
    Ridicule's Avatar
    Ridicule no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    307
    Thenuss54, pull your battery, replace it, let the device load up and try doing the app load again. Now, if you don't have DM 4.6, you should go grab it from the blackberry page (newest desktop manager, it'll work the best).
    blueblue - the first boot does take awhile (it does a lot of processing to finish up the Application load) - but, it shouldn't last for hours and hours. After an hour, if it hasn't booted up, pull the battery and replace it. It'll eventually finish processing and be fine (or should be).

LinkBacks (?)


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •