Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Download it from another location than from where you have been downloading it.... IT & Business Pros forum

  1. #16
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044

    Advertisement



    Download it from another location than from where you have been downloading it.
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  2. #17
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~what if the corrupt file is the one keeping it running

  3. #18
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    I don't understand the question. Just do the instructions we've have stated above and then post more questions. You're examining too many "what if" scenarios instead of trying what may work above.
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  4. #19
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    Quote Originally Posted by KalebsDad78 View Post
    I don't understand the question. Just do the instructions we've have stated above and then post more questions. You're examining too many "what if" scenarios instead of trying what may work above.
    Okay I apopoligize,I'm doing it now hope it works well post any further questions if it does not work

  5. #20
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~okay its still poping up with the same thing and for an FYI I downloaded it from mozilla's web sight.

  6. #21
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~so does anyone have any ideas or should I do a wipe and reinstall

  7. #22
    CoolFinalFan's Avatar
    CoolFinalFan no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    951

    Lightbulb

    well looks like you pretty much tried everything! The OS is XP? Was saying just go ahead and re-install the OS! In XP, during the install process, it'll ask you to Upgrade, say yes, that keeps everything ! I'd even say, go ahead & keep Norton un-installed as well as Firefox!
    I had a problem with Firefox myself on the Download Day they had to break a record, the install went then when I'd try to start Firefox , it crashed! I got rid of it, and waited for a week and it works now. So now I have & use 3 browsers: IE, Opera, & Firefox!
    I did not do a re-install, maybe wait it out or get Opera? think about it .....

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •