Results 1 to 6 of 6

I just updated the handheld software on my BB 7100c and now it shows a ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    redwaters's Avatar
    redwaters no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1

    Thumbs down Wont load!!!

    Advertisement



    I just updated the handheld software on my BB 7100c and now it shows a cirlce with a slash through it and in it a small window with shapes. Whats going on?!

    Also see:
    http://blackberryforums.pinstack.com...kberry_os.html

  2. #2
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

    Re: Wont load!!!

    OS didn't load correctly. What Carrier and version OS are you installing?

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  4. #4
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Wont load!!!

    redwaters, Welcome to PinStack.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  5. #5
    colorsharpkid's Avatar
    colorsharpkid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    7

    Re: Wont load!!!

    Quote Originally Posted by hayden
    OS didn't load correctly. What Carrier and version OS are you installing?

    i have the prob too

    i loaded a os onto the pearl that was for cingular i think it was and i didnt like it so i used cmd-ldr to wipe the pearl

    i then downloaded the tmobile rom from thier site and tryed to load it but it keeps saying the inputmethodcorelibrary could not be loaded because its missing the

    net.rim.platform.inputmethodcoreminimal
    what ever the hell that means

    i cant get app loader to load an os onto my pearl now

  6. #6
    colorsharpkid's Avatar
    colorsharpkid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    7

    Re: Wont load!!!

    Quote Originally Posted by Rcbjr
    redwaters, Welcome to PinStack.

    Rcbjr

    i have similar problems
    i updated my pearl os to the new highest os that they had here in the forums and i noticed when i hit the menu key from the start screen it showed a whole lot of icons i wanted it to show a drop down list like b4 and i also had a ptt icon and such and b4 i had an email icon and a msgr icon and now i didnt so i wiped the pearl clean using cmd-loader or whatever its called

    and now i downloaded the tmobile rom from thier site and the app loader refuses to load the os it keeps saying

    the apllication ''inputmethodcorefulllibrary'' could not be loaded, because it requires the following applications that are not avalible

    net.rim.platform.inputmethodcoreminimal

    what the heck does that mean ?????????????????????????????????
    pleaseeeeeeeeeeeeeee i dont have a working phone now ...... i just want my phone to be back to the org 8100-v4.2.0.64_P2.2.0.37 from tmobile its os was 4.2.1 i think or 4.2.2 b4 i wiped it but i had this tmobile rom on it b4 i upgraded it and decided i wanted to downgrade......

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •