Results 1 to 7 of 7

Hello I have a att 8110 and I attemped to update it to os 4.5 ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52

    update to 4.5 failed. need help to fix brick bb



    Hello I have a att 8110 and I attemped to update it to os 4.5 and something about connecting to the jvm server failed. the device just flashes a red light and will not connect to the desktop software.

    Please help. how do i fix this?

  2. #2
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  3. #3
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    Is the apploader on the DTM faded or highlighted? Download JL_Cmder from this site and follow the instructions it gives you to wipe the BB. Connect the device to the PC (the DTM will say the BB is disconnected) and hit the apploader it should give you a dropdown list with your PIN#, select. Choose what you want to add to the BB (language packs etc) and hit finish. Then just wait for the BB to reboot. Takes about 20-30 minutes for me.
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  4. #4
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    ok thanks, I dont know what happened before, oh well.

  5. #5
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    I hate to double post (its frowned upon in most forums) but the process is going great. I just went back to the att release of 4.3 until they release 4.5

  6. #6
    gmauricio16's Avatar
    gmauricio16 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    hey fello bb lovers. i have a huge problem. i was upgrading from 4.2 to 4.5 and well everything seemed fine when it was in process, but just right before it was almost done the phone shut off and now it wont even turn on. im a lil worried that i probably did something wrong and messed up my phone. all i see is the LED light blinking red. but thats all it does. can someone help me. i want some advice on how to fix my phone? lol pls.....
    thank you.

  7. #7
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by gmauricio16 View Post
    hey fello bb lovers. i have a huge problem. i was upgrading from 4.2 to 4.5 and well everything seemed fine when it was in process, but just right before it was almost done the phone shut off and now it wont even turn on. im a lil worried that i probably did something wrong and messed up my phone. all i see is the LED light blinking red. but thats all it does. can someone help me. i want some advice on how to fix my phone? lol pls.....
    thank you.
    Try looking here for a fix.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •