Results 1 to 10 of 10

Hi all, I hope I am not addressing an issue already discussed, but I couldn't ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    Skier87's Avatar
    Skier87 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    188

    Lightbulb Put AT&T official 8120 OS (4.3) on 8100?

    Advertisement



    Hi all,

    I hope I am not addressing an issue already discussed, but I couldn't find a definitive answer as of yet.

    As I'm sure many of you have heard, the Pearl 8120 has been released on AT&T (at least for business customers at the moment). So, the AT&T official BlackBerry downloads site now has the 8120 OS up for downloading
    (https://www.blackberry.com/Downloads...E4F82F9F00E7D4 - click on 8120 in the list arrow). It is Package Version 4.3.0.162, and Applications Version 4.3.0.91.

    I have a Pearl 8100 on AT&T with 4.2.x.x. So, my question is: Can I put this 8120 software on my 8100? If I can, would it be worth it?... Pluses, Minuses, etc

    Thanks for the help!

  2. #2
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    No, Sorry the hardware in the two devices are different.. it would cause undesired effects if not brick the BB

  3. #3
    cjcarbone's Avatar
    cjcarbone no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    not anym
    Posts
    249
    8100 can only be put on 8100, and so on with all the other models as well, it is device specific, although not carrier specific.

  4. #4
    VZDubtk's Avatar
    VZDubtk no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,436
    they are set to the devices that they were designed for
    I Unlock All Mobile Devices, questions just ask

  5. #5
    Skier87's Avatar
    Skier87 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    188
    alrighty... thanks for the replies!

  6. #6
    joshuameador's Avatar
    joshuameador no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13

    Question

    i am getting ready to try to put 4.3 on my 8100, if my bb does crash, as long as i back up my phone before i try loading 4.3, will i be ok?

  7. #7
    bobdurfob's Avatar
    bobdurfob no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    How can you tell if your BB is an 8100 or and 8120? I got mine only a few weeks ago, and I don't know how to tell the difference. Thanks!

  8. #8
    joshuameador's Avatar
    joshuameador no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    go to Options: About

  9. #9
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416
    Quote Originally Posted by joshuameador View Post
    i am getting ready to try to put 4.3 on my 8100, if my bb does crash, as long as i back up my phone before i try loading 4.3, will i be ok?

    itll probably brick your phone

  10. #10
    dugget's Avatar
    dugget no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    48
    i wish you could do that.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •