Page 46 of 69 FirstFirst ... 4142434445464748495051 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1021

.52 is by far the best one yet. It really cleaned up everything for me. ... RIM Handheld OS forum

  1. #676
    liljay's Avatar
    liljay no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2427AD2F
    Posts
    9

    Advertisement



    .52 is by far the best one yet. It really cleaned up everything for me. I don't have any real issues.

  2. #677
    Serpent's Avatar
    Serpent no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    45
    I did a wipe, then installed .52 and it is working well for me, except for the camera issue, which I suspect will take a while to get taken care of.

  3. #678
    thinktwice@gmai's Avatar
    thinktwice@gmai no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    I upgraded to 4.5.0.52 on my ATT 8100 and it's nice with one *huge* exception....The OS seems to hang with and hourglass for 2 min at a time when using various apps.

    Any solutions?

  4. #679
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    thinktwice,

    Free some memory maybe?

    Link: http://blackberryforums.pinstack.com...ghlight=maxmem

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.52 OS!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #680
    orgonebox's Avatar
    orgonebox no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    I've installed 4.5.052 rel 75 on an unlocked 8310 w/ T-mobile, and so far everything seems to work except the GPS. The GPS works, and I get a position, but when using instamapper or google maps, I often find my position recorded considerably off the mark - sometimes up to a thousand feet. If I view my position live on google maps, I see that the marker keeps moving. Is this par for the course on 4.2 or 8310 GPS in general, or is this a bug?

    Otherwise, I don't have the camera problems other people have mentioned. Everything else works fine.

  6. #681
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by orgonebox View Post
    I've installed 4.5.052 rel 75 on an unlocked 8310 w/ T-mobile, and so far everything seems to work except the GPS. The GPS works, and I get a position, but when using instamapper or google maps, I often find my position recorded considerably off the mark - sometimes up to a thousand feet. If I view my position live on google maps, I see that the marker keeps moving. Is this par for the course on 4.2 or 8310 GPS in general, or is this a bug?

    Otherwise, I don't have the camera problems other people have mentioned. Everything else works fine.
    I doubt that's an OS bug, mine has a tendency to jump around at times too, usually mean satellites don't have a good lock on you. If you go out into a more open space, or just outside the building, it should work fine.
    I have a BlackBerry and a WhiteApple. :)

  7. #682
    TNgal22's Avatar
    TNgal22 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    608
    After I uninstalled the Help and TTY, my memory has been doing lots better!

    Also, the auto dim function has decided to work correctly. It kept dimming even though I had the function off, so I just turned it on, save, then went back and turned it off and so far it is ok.

    I still get the white screen after taking a picture but I guess I can live with that for now.

    Any news on when AT&T will release it officially? My My Cast will not work until they officially release it. Sept is a long way off too!
    Support our Troops!!

    Mom to Ashlee

  8. #683
    jmajluf's Avatar
    jmajluf no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    21ABC057
    Posts
    124
    Quote Originally Posted by TNgal22 View Post
    After I uninstalled the Help and TTY, my memory has been doing lots better!

    Also, the auto dim function has decided to work correctly. It kept dimming even though I had the function off, so I just turned it on, save, then went back and turned it off and so far it is ok.

    I still get the white screen after taking a picture but I guess I can live with that for now.

    Any news on when AT&T will release it officially? My My Cast will not work until they officially release it. Sept is a long way off too!


    What does the TTY do????

  9. #684
    nodnarb1974's Avatar
    nodnarb1974 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21

    4.5.0.52

    Is there a way to tell if the file I downloaded to my PC is 4.5.0.52? When I go into delete the vendor file most everything says 4.3.1.18. Maybe it's just the build numbers? Just want to make sure I have the right thing. Thanks in advance for any help.

  10. #685
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by jmajluf View Post
    What does the TTY do????
    It's an application for the hearing impaired.

  11. #686
    Serpent's Avatar
    Serpent no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    45
    Does anybody know if there are any new Betas for 8100 in existence?

  12. #687
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Quote Originally Posted by Serpent View Post
    Does anybody know if there are any new Betas for 8100 in existence?
    Most recent "8100" beta out there is .55

  13. #688
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Quote Originally Posted by nodnarb1974 View Post
    Is there a way to tell if the file I downloaded to my PC is 4.5.0.52? When I go into delete the vendor file most everything says 4.3.1.18. Maybe it's just the build numbers? Just want to make sure I have the right thing. Thanks in advance for any help.
    -If you go into control panel>Add/Remove Programs
    -Look for something like "BlackBerry Device Software v4.5.0 for the BlackBerry 8xxx SmartPhone"
    -Click on "Click Here For Support Information"
    -Look at the version/Platform info

  14. #689
    nodnarb1974's Avatar
    nodnarb1974 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by kieranwest View Post
    -If you go into control panel>Add/Remove Programs
    -Look for something like "BlackBerry Device Software v4.5.0 for the BlackBerry 8xxx SmartPhone"
    -Click on "Click Here For Support Information"
    -Look at the version/Platform info
    Awesome. Thanks for the help.

  15. #690
    dolphinrich's Avatar
    dolphinrich no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3048e0cb
    Posts
    179
    I was just added to the BETA eval for 4.5 on the VZW 8330. One quick issue I am having (as well as 2 co-workers that are testing), is that all of my 3gp files will not work with 4.5 OS.

    Has anybody else had an issue with 3gp media files on the 4.5 OS? They work perfectly with 4.2.2 and 4.3.0.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •