Page 24 of 69 FirstFirst ... 1920212223242526272829 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1021

Ipulled my battery out and getting the voice notifications and it even shows if I ... RIM Handheld OS forum

  1. #346
    ElCamino's Avatar
    ElCamino no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    152

    Advertisement



    Ipulled my battery out and getting the voice notifications and it even shows if I have 5 VM or what ever amount of VM. I'm using 4.5 on my 8330 with Sprint so it could be a GSM 4.5 issue like the above poster said. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #347
    nickjoedotcom's Avatar
    nickjoedotcom no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    30C1D19D
    Posts
    475
    I should try this when I get home. I have to say that last version sucked. I went back to 4.3 a day later. But I'm always excited to try again, newer is better!

  3. #348
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    This is a known issue with 4.5 beta's - at least I know for the .42 ver

  4. #349
    toddone's Avatar
    toddone no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    30493926
    Posts
    364
    You will like this very much!!~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #350
    JasonHDD's Avatar
    JasonHDD no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    241
    Quote Originally Posted by toddone View Post
    I'm sure .51 will be out soon and we all will be downloading that OS too. Lol~via BB (wap.pinstack.com)~

    I dont know about a .51... however... 8310AllLang_PBr4.5.0_rel75_PL2.7.0.66_A4.5.0.52.ex e

    is the newest build that some ppl have their hands on....note* this is not the Telefonica .52... this platform is higher than .46 or .48....

  6. #351
    GeneKam's Avatar
    GeneKam no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    232D8D38
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by nickjoedotcom View Post
    I should try this when I get home. I have to say that last version sucked. I went back to 4.3 a day later. But I'm always excited to try again, newer is better!
    I have done the same as the browser did not even work, this one is great actually, I personally recomend it to people, it works great!

  7. #352
    lordhavmercy's Avatar
    lordhavmercy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    250
    hello whats the lastest beta for the 8700....i have .42 and kieranwest can you give me some tips on finding the latest one for my device
    U might not be the best lookin girl here, but beauty is only a light switch away......Sent via BlackBerry for
    Nous (Co-CEO of Micface Ent.)..myspace.com/nous_of_cdg or www.reverbnation.com/cdg

  8. #353
    InvaderF00's Avatar
    InvaderF00 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Jumped to 4.5.0.42 and that solved a lot of weird little issues from my previous beta but the SoftID one is still looming. It opens the email and views the token attachment, which is more than it did before but still will not import it.
    As in previous versions, 'Import Token' is not an option on the attachment.
    If I had that, then 4.5.0 would be PERFECT.

  9. #354
    VETT98's Avatar
    VETT98 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    friends
    Posts
    261

    Lightbulb

    O YA latest for 8330 4.5.0.45 no bugs so far,not like 4.5.0.33 bug city anyway enjoy.
    Mike

  10. #355
    InvaderF00's Avatar
    InvaderF00 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3

    BBOS 4.5.0 and RSA SoftID not working

    Anyone get the RSA SoftID to work on a 4.5.0 Blackberry?

    Tried on 4.5.0 betas 37 & 42 and with SoftID v2.2.0 & 3.0 with no luck.

    Earlier beta would disregard the sdtid attachment altogether, newer beta will open the attachments screen but doesn't know what to do with the file. Is it just me or are others experiencing this? Then again, I don't know anyone else as adventurous to try a beta os on their corporate phone. ^_^

    Any pointers are greatly appreciated as this is the only thing from keeping my berry from being the most perfect phone I have ever had.

  11. #356
    Sjjones's Avatar
    Sjjones no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    16
    A noob question regarding the BB Upgrade, if you are on a BES server does the upgrade wipe all the programs etc, or does it go over the top with out having to reload and register them again

    Including calling IT and asking them to "activate" me again.

  12. #357
    vangorder's Avatar
    vangorder no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    198
    You'll have to call IT and have them activate you again, at least I did when I upgraded.

    I am also on 4.5.0.33 (CDMA) without any issues or than it intermittently switching between EV and ev at times; more annoying than anything (having to disable and re-enable the radio to get it to change back quickly).
    You have two ears, two eyes, and one mouth;
    therefore, listen and observe twice as often as you speak.

  13. #358
    AviatorJud's Avatar
    AviatorJud no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    80
    Without reading all of the previous discussion pages, I wanted to mention that my battery life has dropped in half on my 8320 using 4.5.0.46, as compared to 4.2.2.184. This is the first 4.5 version i've tried so i don't know how .46 compares to the other ones but i certainly hope the power utilization improves by the official release.

  14. #359
    PittsDriver's Avatar
    PittsDriver no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    323
    Thats very weird. I get great batt life. But im on an 8310.
    A&P.
    Aerobatic Pilot.
    PIN:249E6C28 feel free to add

  15. #360
    AviatorJud's Avatar
    AviatorJud no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    80
    I'm also getting a significant memory leak. Don't have many 3rd party apps running either.
    Last edited by AviatorJud; 07-07-2008 at 03:17 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •