Page 32 of 67 FirstFirst ... 2728293031323334353637 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1001

Originally Posted by goldntee99 Ditto here and some of my Gmail ones are SEVERAL hours ... RIM Handheld OS forum

  1. #466
    NightFire's Avatar
    NightFire no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    Wheel
    Posts
    245

    Advertisement



    Quote Originally Posted by goldntee99 View Post
    Ditto here and some of my Gmail ones are SEVERAL hours behind.
    So, I'm not the only one? Are you on BIS, too?

  2. #467
    pinpoint's Avatar
    pinpoint no está en línea Themes Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ask me.
    Posts
    625
    same here! couple hrs late on gmail. TMO/.42
    dcrin3.com
    One Second Coming
    1s-
    Tour - 9/6/9 | ~3pm

  3. #468
    koh's Avatar
    koh
    koh no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    58

    From *.10 to *.42 (Titles are now outlined) Browser question as well.

    Hey guys, yet another simple question...

    I am currently using Precision Zen 1.2 and I noticed that now when you go to the Applications Screen, on the banner bar all text is outlined. Looks different then before.


    Browser question: There is no Go to.. in the options. I see Page address, Send address then options.


    Where do I type in a url? lol... boggling =P



    koH

  4. #469
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    I'm not exactly sure what theme your talking about. If its a third party theme then it just may not be compatible with 4.5 OS.

    As for the browser question, I have the GO To.. Option every time I hit the menu button. It should be the first thing you see since it defaults to it.

  5. #470
    johu65's Avatar
    johu65 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    24470e33
    Posts
    160
    that happen to me once just hit the menu close the browser and it should be back in the menu when you open it hope this helps
    PIN: 24470E33

  6. #471
    E3BK's Avatar
    E3BK no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    JUST ASK
    Posts
    318
    Uh oh. Today was my first full day w/ .42 and it seemed good so far. I was away from my computer all day but I was getting all my emails, at least it seemed so as I just checked my email form an actual computer. It all arrived in a timely manner.

    All my icons seem to be staying in place. Heavy on email & text today, lots of phone calls...am at about 55% power right now. I am still noticing a memory leak though.

  7. #472
    ConstantineXVI's Avatar
    ConstantineXVI no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    244EB7DA
    Posts
    102
    I've had the usual 2-30 minute delay with gmail. I'm set up on IMAP if it makes much difference.

  8. #473
    koh's Avatar
    koh
    koh no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    58
    Go to... was definitely there =D ... So I decided to put to test some of everyone elses problems, such as YouTube problems. Well I succeeded at getting a video to play, then I go to close, and BB crashed,.... very nice very nice ;-P

    Well thanks everyone,

    koH

  9. #474
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    I am running .42 and I am wandering if I can get bb maps to work (I am on att)? I looked for the cod file in the java folder but could not find anything that looked like it. Any help would be great. Thank you.

  10. #475
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    I meant lbs folder

  11. #476
    goldntee99's Avatar
    goldntee99 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by NightFire View Post
    So, I'm not the only one? Are you on BIS, too?
    Yup BIS, TMO/8320. Also, this morning, phone just shut off. Nothing would bring it back to life 'cept a battery pull. First "major" problem I've had with this version after a week or so of using it.

  12. #477
    jbreidel's Avatar
    jbreidel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    241EDB49
    Posts
    112
    Hmm my TMO/8320 with .42 works just fine with email.. I havent stopped getting them since I upgraded.

  13. #478
    NightFire's Avatar
    NightFire no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    Wheel
    Posts
    245
    Quote Originally Posted by goldntee99 View Post
    Yup BIS, TMO/8320. Also, this morning, phone just shut off. Nothing would bring it back to life 'cept a battery pull. First "major" problem I've had with this version after a week or so of using it.
    I did a little experimenting and sent some e-mails to myself. It seems I receive mail instantly, as I always did; but the time stamp (at the top of the message) is off. And it doesn't happen with every message. So, I don't know if it is the software or if it is a site issue. My phone did completely freeze last night requiring a battery pull, but I've had that happen with 4.2.2.

  14. #479
    jrleny's Avatar
    jrleny no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24b40cdf
    Posts
    73
    While in email list, make sure the Display Time in the Options menu is set to yes.


    Quote Originally Posted by NightFire View Post
    I did a little experimenting and sent some e-mails to myself. It seems I receive mail instantly, as I always did; but the time stamp (at the top of the message) is off. And it doesn't happen with every message. So, I don't know if it is the software or if it is a site issue. My phone did completely freeze last night requiring a battery pull, but I've had that happen with 4.2.2.

  15. #480
    johnatthebar's Avatar
    johnatthebar no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    15

    Bricked my 8320 during upgrade in whole new way...

    I was running .37 and tried to upgrade to .42. Im not sure where it went wrong, but when the information was being restored after the flash it just stopped and gave an error saying the info coulndt be restored, to do it manually. No big.

    Except the phone displays a black and white screen that says, "blackberry platform 2.7.0.60 and is completely useless. I figured I would reload any of the OS's I had on the comp but desktop manager no longer sees the phone at all.

    It is not in the reboot cycle or anything like that, its just not able to connect and has no usable OS.

    Ideas?

    **edit**
    several falshes of numerous blackberries and you would think I would have remembered to delete the vendor.xml file. I doubt this is the problem, though I did just realize that I failed to do this on this install gone bad

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •