Page 25 of 67 FirstFirst ... 2021222324252627282930 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1001

Just noticed --- my "Setup Internet E-mail" icon is missing on the phone. I wonder ... RIM Handheld OS forum

  1. #361
    rachaelp's Avatar
    rachaelp no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124

    Advertisement



    Just noticed --- my "Setup Internet E-mail" icon is missing on the phone. I wonder if that is part of the problem?

  2. #362
    Toddboy71's Avatar
    Toddboy71 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    T o' Bee
    Posts
    2,384
    just something else to try. Goto options/advanced options, host routing table, click the menu key, and select register now.
    Good luck!
    The Stacks Rock.....

    Just signed up to Pinstack? Please visit the following:
    Forum Policies ~ Posting Guidelines ~ BB FAQ ~ Downloads

  3. #363
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Not sure, but go to the T-Mobile site and resend your service book.
    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  4. #364
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411

    Blackberry maps in 4.5.0.42

    anyone figured out how to enable bb maps on att curve running 4.5.0.42? i remember reading in another thread sometime ago about 4.5.x enables the carriers to disable a feature and that there wud be no way around it....is it true?

  5. #365
    rachaelp's Avatar
    rachaelp no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    I just did a total wipe, and restored from file. Will see if I get what I need now! Phone is rebooting. I've resent books, several times. I've done it all.

    Hopefully, this will work!

  6. #366
    zakz's Avatar
    zakz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189
    Hi jsaradhi, I was able to install bb maps on my bb os 4.5.0.42 by deleting the bb maps 4.5 n then installing bbmaps 1.2. It won't allow u to download OTA so save it to the desktop and install via DM. Downgrading bbmaps 4.5 brings out an error message so make sure u delete it before installing 1.2. Another thing I noticed, the bb site won't let u download using mozilla and request someone to download using internet explorer.

  7. #367
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411
    oh thanks zakz...what features r lost when u downgrade? where do u get the 1.2 version from?

  8. #368
    zakz's Avatar
    zakz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189
    Ill give u the link as soon as I find it. The instructions are posted here somehwere. As for the features lost...not sure what 4.5 is offering..after I unlocked the bbmaps when I was on OS4.2, I later upgraded to 4.5.0.18 n lost ma bbmaps. Only got to play with it 4 1week. Looks pretty much the same to me. Anyone want to answer this?

  9. #369
    zakz's Avatar
    zakz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189

  10. #370
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411
    thanks a lot! i will try it...

    edit: it worked! thanks a lot...
    Last edited by jsaradhi; 06-12-2008 at 07:30 PM.

  11. #371
    zakz's Avatar
    zakz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189
    ur welcome,
    im glad i was able to help.

  12. #372
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by rachaelp View Post
    And did anyone else notice that there are two browser options? HotSpot and t-zones. Is that normal? If there is a link for answers to any of my questions, please just post a link to the right forum and no need to write anything else. Or feel free to answer me!
    internet browser should also be listed. if its missing, the blackberry isnt registered to receive data

  13. #373
    jrleny's Avatar
    jrleny no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24b40cdf
    Posts
    73
    go to youmail.com. This is the work around that I use.

    jrleny@gmail.com

    Quote Originally Posted by yozpalang View Post
    yup I have the VM problem too don't know what to do ????????????

  14. #374
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by pipewerkz View Post
    Anyone notice the Memory Cleaning in the 4.5 OS?

    I didn't notice this on previous versions. I have an 8700 w/ 4.5.0.37 and a 8310 w/ 4.5.0.42

    Options --> Security Options --> Memory Cleaning. Disabled by default.
    its may be new to the 8310 but its always been in the 8320.

  15. #375
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    Has anybody been able to get bb maps working? I have a 8310 with att. Thanks

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •