Results 1 to 13 of 13

My blackberry pin has suddenly changed to FFFFFFF anyone know why... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    Jenendthen's Avatar
    Jenendthen no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3

    Pin FFFFFFF

    Advertisement



    My blackberry pin has suddenly changed to FFFFFFF anyone know why

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: Pin FFFFFFF

    are you saying on the bb in status?
    it's trying to tell you something
    fffffffed
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063

    Re: Pin FFFFFFF

    lol weird, but I would be happy to have that hahah. Easy to remember

  4. #4
    likefre's Avatar
    likefre no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    870

    Re: Pin FFFFFFF

    Pin FFFFF = Hardware failure..Most likely, blackberry is dead..sorry

  5. #5
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Pin FFFFFFF

    Every thing I have read about any BB that show FFFFFFFF for a PIN, it has been an unrecoverable Hardware failure. Even the BlackBerry Knowledge Center article that I read said that.

    Sorry
    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  6. #6
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Pin FFFFFFF

    Sorry about that Jenendthen. Welcome to the Stacks. How long have you had your 7100 for?

  7. #7
    Jenendthen's Avatar
    Jenendthen no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3

    Thumbs up Re: Pin FFFFFFF

    Thanks all for your answers, i have fixed the problem, i changed the RAM chip and its working, and now i hanve a new pin number
    BBPRO

  8. #8
    Jenendthen's Avatar
    Jenendthen no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3

    Re: Pin FFFFFFF

    Thanks for the intelligent answer
    BBPRO

  9. #9
    howel_cc's Avatar
    howel_cc no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1

    Re: Pin FFFFFFF

    dear jenedthen,

    how do you fixed it? which RAM chip did you replace? I got the same problem after i did a JL on error:377. afaik, on nokia mobile phone, if you change a RAM that consist the IMEI number, than it will shows a blank IMEI, then you must enter a certain alogaritm to build a new IMEI. does it go the same way with blckberry PIN? need some enlightment here. thanks,

  10. #10
    ch_todd1984's Avatar
    ch_todd1984 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3

    Re: Pin FFFFFFF

    I am getting a error 377 on my bb 7290. I recently had the tc execption error but tricked it into this error can anyone help me out???

  11. #11
    wickphoeny's Avatar
    wickphoeny no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    my bb get the same error ! can anyone help me ?

  12. #12
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Quote Originally Posted by wickphoeny View Post
    my bb get the same error ! can anyone help me ?
    Which error? the Pin FFFFFFFF or the error code?

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  13. #13
    d.nyce's Avatar
    d.nyce no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    22C07824
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by Jenendthen View Post
    Thanks all for your answers, i have fixed the problem, i changed the RAM chip and its working, and now i hanve a new pin number

    How did you change the ram chip and where would I be able to get one for the bold?

    Thanks

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •