Page 4 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142

Originally Posted by azstar Something is wrong if it's showing just zero's for the IP ... RIM Handheld OS forum

  1. #46
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297

    Advertisement



    Quote Originally Posted by azstar View Post
    Something is wrong if it's showing just zero's for the IP number. Have you tried deleting the MMS service books then logging into BIS and resending your service books again? Because the service books come from the provider and the OS shouldn't effect them like that, you may have corrupt service books. It's worth a shot....
    i tried that and it didnt return the service book just left it deleted....maybe delete hard rest then send? just had my niece send one and recieved just not sending. So there is hope!!
    Last edited by moderncowboy; 09-25-2008 at 10:58 PM. Reason: correction

  2. #47
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    Something is wrong if it's showing just zero's for the IP number. Have you tried deleting the MMS service books then logging into BIS and resending your service books again? Because the service books come from the provider and the OS shouldn't effect them like that, you may have corrupt service books. It's worth a shot....

    edit: for transport it shows a series of 0.0.0.0.00. type thing, but the other MMS IP looks more like it should
    that is what it is showing like you stated the 0.0.0.00 is on transport other has normal ip

  3. #48
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    that is what it is showing like you stated the 0.0.0.00 is on transport other has normal ip

    I thought maybe both were showing as all zeroes....IDK I'm stumped......
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  4. #49
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    I thought maybe both were showing as all zeroes....IDK I'm stumped......
    Trying to wipe again then not restore and see what happens I will let you know. Thanks again for the time to help out.

  5. #50
    disctosser's Avatar
    disctosser no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    147
    So my upgrade went wonderfully. However, I don't see rich text email or any options. Did I miss something?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #51
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by disctosser View Post
    So my upgrade went wonderfully. However, I don't see rich text email or any options. Did I miss something?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Log in to your carrier BIS site and resend your service books. Also in messages/options/email settings, make sure Enable HTML is set to yes. Also, emails already in your inbox won't display in HTML format, only new ones once the HTML has been enabled.

    Me personally, I'm not impressed with the 4.5 HTML, I still prefer Empower Pro or BBSmart email viewer. But neither of those are completely compatible with 4.5. I'm using BBSmart currently, but emails with attachments won't display in BBSmart format, only the native format.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  7. #52
    disctosser's Avatar
    disctosser no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    147
    No html option in the email options area. I should had said that. Think a resend will fix that?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #53
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by disctosser View Post
    No html option in the email options area. I should had said that. Think a resend will fix that?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Try sending yourself or have someone send you a new html email as azstar said it won"t work on old emails. I didnt think mine was working until this morning when my inbox was full of new messages and the were all html.

  9. #54
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by disctosser View Post
    No html option in the email options area. I should had said that. Think a resend will fix that?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    If there is no html option in your email options, then you probably need to resend your service books.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  10. #55
    tuteblack's Avatar
    tuteblack no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    31A972A9
    Posts
    269
    Quote Originally Posted by disctosser View Post
    No html option in the email options area. I should had said that. Think a resend will fix that?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    yeah resend your service books that worked for me.....

  11. #56
    JuiceX's Avatar
    JuiceX no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    3030A8E9
    Posts
    7
    Just downloaded and about to perform upgrade on Telus 8330!

  12. #57
    JuiceX's Avatar
    JuiceX no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    3030A8E9
    Posts
    7
    Looks good so far
    My BB messenger list only shows 1/9 contacts...
    Will reboot and post findings..

  13. #58
    Slovak65's Avatar
    Slovak65 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    I'm using .77 on my Alltel
    8330 and it works well....MMS still works, no major issues.
    How are you getting mms? Mms has never worked for me on any of the 4. builds, exceept for occasionally just a plain picture message, but never any audio/video messages.

  14. #59
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I am talking about just pics. That's the only MMS alltel BBs will send. On the 8130 no MMS at all, you can't even send pics except via email, so your friends with normal phones can't even get picture messages fro you unless you have the 8330
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  15. #60
    mf9point8's Avatar
    mf9point8 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    I cannot get any 3rd party themes to show up in my themes list...

Page 4 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •