Page 9 of 10 FirstFirst ... 45678910 LastLast
Results 121 to 135 of 146

good for you peoples with 8310's!!! a lot of suckage for everyone else! man i ... RIM Handheld OS forum

  1. #121
    malcriado's Avatar
    malcriado no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    30505e13
    Posts
    124

    Advertisement



    good for you peoples with 8310's!!! a lot of suckage for everyone else! man i want 4.5 already!! you hear me t-mobile!!!!! lol

  2. #122
    play11dg's Avatar
    play11dg no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    55
    I have 4.5.0.18 beta on 8310. I used to have only problem with hidden icons till recently I changed the theme to new Pinstack theme, all problems are gone after this, even I tried to reboot to see if those hidden icons pop out again in Home screen. Its same way as I set it up, no more pop out hidden icons except on Scribble theme. Just wonder if BIS server upgrade has something to do with fix the bugs? I don't know why but I can't be much happier than I am right now.~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #123
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by bobbyj1985uk View Post
    Also dont you have to delete vendor.xml??
    If the OS is not from your carrier, yes.

  4. #124
    blacknight0180's Avatar
    blacknight0180 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2445561A
    Posts
    108
    I updated my OS last saturday... worked fine until today...... bb curve just booting up then turning off.....
    -=BlacKnight=-

  5. #125
    J_Feel's Avatar
    J_Feel no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    2406B34D
    Posts
    25
    Not sure if the post goes too much for this thread.. but.. I have the 4.5.0.42 version and before I upgraded from the 4.2 I had this really cool theme that I liked.. but I install the 4.5 and it still had my old theme on it.. On my home screen.. it looked normal.. but then when I went into my applications screen.. all you can see from the theme that I had was around the borders and in the middle it show the generic background them that came pre-installed with the new OS 4.5 Is there a way to be able to download a theme and not getting the issue that I am having?
    J-Feel

  6. #126
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331
    Quote Originally Posted by J_Feel View Post
    Not sure if the post goes too much for this thread.. but.. I have the 4.5.0.42 version and before I upgraded from the 4.2 I had this really cool theme that I liked.. but I install the 4.5 and it still had my old theme on it.. On my home screen.. it looked normal.. but then when I went into my applications screen.. all you can see from the theme that I had was around the borders and in the middle it show the generic background them that came pre-installed with the new OS 4.5 Is there a way to be able to download a theme and not getting the issue that I am having?
    I think what you're seeing is because of the 4.5.0.42 OS. It's a bug that's part of the beta. I see this happen on my curve as well. It really depends on the theme though. Some will do it, some won't. I know the elemental theme would do this when i get into any apps.

  7. #127
    thewildside's Avatar
    thewildside no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    79
    Quote Originally Posted by RSCStacker View Post
    Enjoy 8310 owners! BlackBerry Handheld Software v4.5.0.18 (Multilanguage) Package

    Version: 4.5.0.28 | Applications: 4.5.0.18 | Software Platform: 2.5.0.44 | File size:77.30MB

    http://www.vodacom.co.za/services/bl...s_handheld.jsp

    Again, this is an official release from South African Carrier, and I wouldn't be posting this on PinStack if it's not an official release. Courtesy of my pal Flash24
    I dont see any link on the web page u posted for firmware of blackberry 8310 ?

    am i missing something
    all help given is free, and as is. I'd hate for someone to try and sue me for a mobile bill
    Help Me grow my website by spreading the word!
    http://gadgetworld4u.com

  8. #128
    xillwillx's Avatar
    xillwillx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    11
    ok im on an AT&T 8310 , the question is , do i use this or wait one more week?
    i just dont feel like going through the hassle of reloading everything if i mess up
    im looking forward to making videos with the camera

  9. #129
    felicitydee's Avatar
    felicitydee no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5
    Todays supposed to be the day but still no post from ATT...wish they would hurry!!!

  10. #130
    Jonathan82's Avatar
    Jonathan82 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2459CF67
    Posts
    29
    If it doesn't work correctly, can I go back to my old OS?

  11. #131
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yes.

  12. #132
    Jonathan82's Avatar
    Jonathan82 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2459CF67
    Posts
    29
    Okay, so I installed it and it works fine. When at&t comes out with theirs, will it be a higher version than the 4.5.0.37? Will I need to re-install the one from at&t?

    Also, after I installed it, Blackberry maps is showing in the applications but I can't find it anywhere.
    Last edited by Jonathan82; 06-27-2008 at 11:16 AM.

  13. #133
    mattie's Avatar
    mattie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9
    I can't find a link for the 8310 phone... is it still there somewhere?

  14. #134
    Kero351's Avatar
    Kero351 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    242ed7b2
    Posts
    62
    Oh noes! i just read on an at&t forum that it got pushed back to September for the official release. blah.

  15. #135
    mattie's Avatar
    mattie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9
    Is the problem resolved with the GPRS/EDGE connection. As stated before, I cannot connect to the APN on gprs or edge with 4.5 installed on it.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 45678910 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •