Page 15 of 21 FirstFirst ... 1011121314151617181920 ... LastLast
Results 211 to 225 of 305

i'm on sprint 8330 4.5.0.56 (rel82) and everything so far has been working fine. sprint ... RIM Handheld OS forum

  1. #211
    S2K ON 2's Avatar
    S2K ON 2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    111

    Advertisement



    i'm on sprint 8330 4.5.0.56 (rel82) and everything so far has been working fine.
    sprint tv, sprint nav, all gps programs, videos from memory card, etc.

    i figured since it's an official release, that everything would work fine...

  2. #212
    Changris's Avatar
    Changris no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24b1356b
    Posts
    118
    I can get HTML emails working and when I get on pinstack on my berry I have to keep logging in. I'm on a sprint 8330 if anyone can help thanx. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #213
    jymkym1's Avatar
    jymkym1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    26
    my wireless download option under advanced options disapeared after i did a soft reset

  4. #214
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    You can only do this upgrade via the computer correct? Not using your BB ?

  5. #215
    pniko_07's Avatar
    pniko_07 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    stack
    Posts
    912
    I was half way through the update and usb cable was pulled out of my laptop. Now I can't get the device manager to recongize my 8130. Any ideas? :cry:

  6. #216
    dyphx's Avatar
    dyphx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    You could try resetting and/or wiping your device with JL_Cmdr http://www.blackberryforums.com/gene...-jl_cmder.html

    Hopefully you have a good backup of your BB. Good luck


    Quote Originally Posted by pniko_07 View Post
    I was half way through the update and usb cable was pulled out of my laptop. Now I can't get the device manager to recongize my 8130. Any ideas? :cry:

  7. #217
    bigtankusa1's Avatar
    bigtankusa1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21
    downloaded and intalled on alltel 8130 works like a charm i love it just remember to delete the vendor file don,t know why alltel does not release this ........mms still does not work but that is a alltel problem

  8. #218
    bigtankusa1's Avatar
    bigtankusa1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21

    alltel 8130 pearl

    downloaded and intalled on alltel 8130 works like a charm i love it just remember to delete the vendor file don,t know why alltel does not release this ........mms still does not work but that is a alltel problem

  9. #219
    pniko_07's Avatar
    pniko_07 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    stack
    Posts
    912
    Quote Originally Posted by dyphx View Post
    You could try resetting and/or wiping your device with JL_Cmdr http://www.blackberryforums.com/gene...-jl_cmder.html

    Hopefully you have a good backup of your BB. Good luck
    I do have a good backup. I learned my lesson awhile ago about messing around without a backup. Lol thanks for the suggestion too. It will give me something to do at work tomorrow.

  10. #220
    tennessee31's Avatar
    tennessee31 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by yourock2425 View Post
    You can only do this upgrade via the computer correct? Not using your BB ?
    Yes, the upgraded software has to be downloaded to a computer. No OTA option.

  11. #221
    brucebeh's Avatar
    brucebeh no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    301EEFD8
    Posts
    17
    so i just updated my Bell pearl to this version...

    A few bugs I've noticed..

    - Media player volume does NOT remember the volume set, it defaults at a little more than half way each time you go back in
    - Streaming media, moodio.fm, youtube, etc, is buggy, skips content, crashes media player, laggy.. much worst then 4.3



    That's it so far... when I see more I'll post them.


    What I REALLY DO LIKE is..

    - Pages load a LOT faster in browser. no idea why
    - Documents to Go is awesome
    - HTML email is FINALLY here
    - Chinese traditional font on mine
    - MMS WORKS ON BELL PEARL!!!!!!!
    - and PUSH EMAIL for OWA Accounts through BIS
    Last edited by brucebeh; 08-13-2008 at 02:50 AM.

  12. #222
    Slovak65's Avatar
    Slovak65 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    58
    Well as figured it didn't fix the mms issue on the Alltel Curve, can still only send/receive picture messages but not video/audio messages
    Other than that everything seems to work just fine on Alltel.

  13. #223
    Changris's Avatar
    Changris no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24b1356b
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by Changris View Post
    I can get HTML emails working and when I get on pinstack on my berry I have to keep logging in. I'm on a sprint 8330 if anyone can help thanx. ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I mean I CAN'T get them to work. I sent myself the service books did a battery pull and still nothing. Can somebody with a sprint curve let me know if there's is acting up too or if its somwthing to do with mine.

  14. #224
    bmweiner's Avatar
    bmweiner no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    FOR THOSE USING GOOGLE SYNC (0.44)

    VZW 8330 4.5.0.56

    I am only able to see my "default calendar" with this OS update. Anyone having this problem?

  15. #225
    mpiggott's Avatar
    mpiggott no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Changris View Post
    I mean I CAN'T get them to work. I sent myself the service books did a battery pull and still nothing. Can somebody with a sprint curve let me know if there's is acting up too or if its somwthing to do with mine.

    I'm on VZW 8130 and no HTML email for me either.

    I resent service books, battery pull Nothing. Also noticed "SoftReset" doesn't work anymore

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •