Page 10 of 21 FirstFirst ... 56789101112131415 ... LastLast
Results 136 to 150 of 305

My folder colors are gone.....hmph....that sucks. Browser seems to be much faster.... RIM Handheld OS forum

  1. #136
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319

    Advertisement



    My folder colors are gone.....hmph....that sucks.

    Browser seems to be much faster.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  2. #137
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Quote Originally Posted by jayjay7411 View Post
    lol so does anyone have a answer to my question??
    ok please help i am currently running .66 beta but i want this official .56 i deleted the vendor xml file open my desktop manager then hook up my phone it searches for updates then nothing how do i put this on my phone????

    Try Uninstalling the old software first from your PC
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  3. #138
    dyphx's Avatar
    dyphx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    Select "Application Loader," then "Update Applications." From there you should be able to 'downgrade' to 4.5.056.


    Quote Originally Posted by jayjay7411 View Post
    lol so does anyone have a answer to my question??
    ok please help i am currently running .66 beta but i want this official .56 i deleted the vendor xml file open my desktop manager then hook up my phone it searches for updates then nothing how do i put this on my phone????

  4. #139
    PRSPower's Avatar
    PRSPower no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by catstide View Post
    how bout html email?
    VZW 8330 upgraded to 4.5.0.56 and can confirm that html email is working.

  5. #140
    bladeberry's Avatar
    bladeberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    318b6284
    Posts
    110
    i had that problem go back and look for xml again and hold shift when you delete if its not there check the recyling bin

  6. #141
    bladeberry's Avatar
    bladeberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    318b6284
    Posts
    110
    and i just finished updating 8139 waiting for initialization and data reload 10 minutes or so so its definately my fastest update!

  7. #142
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    My html isn't working. The installation trashed Empower somehow. Hmm. Also, so the are geo tagging options in the camera now!? If only I could use that w/verizon.

    SureType scrolls through text much better.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #143
    bladeberry's Avatar
    bladeberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    318b6284
    Posts
    110
    the html should work now for bb mabye try uninstaling empower

  9. #144
    jymkym1's Avatar
    jymkym1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    26
    anyone having trouble watching videos or movies from your media card???

  10. #145
    jareemy8's Avatar
    jareemy8 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by PRSPower View Post
    VZW 8330 upgraded to 4.5.0.56 and can confirm that html email is working.
    I've installed 4.5 on verizon bb 8330 and the html for email doesn't work? And suggestions on how to correct?

  11. #146
    jymkym1's Avatar
    jymkym1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by jareemy8 View Post
    I've installed 4.5 on verizon bb 8330 and the html for email doesn't work? And suggestions on how to correct?


    did you try resending your service books

  12. #147
    greystealth's Avatar
    greystealth no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    319DD34b
    Posts
    93
    I have installed this OS. I would say don't even bother. There are still the same things wrong with media player and html email just like the beta versions. Don't even waste your time installing this OS.

  13. #148
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Wait, I think it is working now. I have a link in my menu that says "Get Plain Text" and the email is formatted different.

    Interesting. Tough choice since I really enjoy the funky colors I set up with Empower.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  14. #149
    mrdink's Avatar
    mrdink no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    9
    update:
    got it installed, playing around with it now.

  15. #150
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Quote Originally Posted by greystealth View Post
    I have installed this OS. I would say don't even bother. There are still the same things wrong with media player and html email just like the beta versions. Don't even waste your time installing this OS.
    I highly disagree. It's like a treasure hunt for me trying to find all the differences between the 4.3 OS I was running.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

Page 10 of 21 FirstFirst ... 56789101112131415 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •