Results 1 to 10 of 10

I just downloaded and installed OS 4.1 through T-Mobile. I'm all about key commands. Gone ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    coglinger's Avatar
    coglinger no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2425db54
    Posts
    5

    No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Advertisement



    I just downloaded and installed OS 4.1 through T-Mobile. I'm all about key commands. Gone is the "C" for "compose message." Any way to get it back?!?!?

    Jay

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Coglinger, did you resend your service books and do a battery pull reset after installing the new OS?

    Welcome to the Stacks.

  3. #3
    coglinger's Avatar
    coglinger no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2425db54
    Posts
    5

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    I did. I resent my service books and pulled the battery to reset. . .

    Thanks! Cool site!

  4. #4
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    And it's still not workable? What kind of BB do you have?

  5. #5
    coglinger's Avatar
    coglinger no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2425db54
    Posts
    5

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Bb 7290

  6. #6
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Hmmm. I'm not really sure then. Someone else should be along shortly to see if they have a solution. Does anything happen when you press c?

  7. #7
    coglinger's Avatar
    coglinger no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2425db54
    Posts
    5

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    yeah, total bummer. nothing happens from the Home screen. When I'm in Messages and press "C" then it composes but not from the home screen and THAT'S what I love! Thanks, for your help, Larry!

  8. #8
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Sorry, I thought you meant from the messages screen. What about setting one of the convenience keys to compose. I don't know if the new OS did away with that shortcut or....

  9. #9
    cwax's Avatar
    cwax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    32DEF7BB
    Posts
    4,513

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Do you have to make sure Dial from home screen is 'Disabled'

  10. #10
    coglinger's Avatar
    coglinger no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2425db54
    Posts
    5

    Re: No "Compose" feature with 4.1?!?!?

    Yes, I have the Dial from Home screen disabled. How would I set one of the convenience keys to compose?

    Jay

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •