Results 1 to 8 of 8

I am having memory leaks on my 8310. I do not have many 3rd party ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    anoxia187's Avatar
    anoxia187 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    169

    Post Low Memory on 8310

    Advertisement



    I am having memory leaks on my 8310. I do not have many 3rd party applications installed and i erased 2 dimension themes i only have 2 tmo and 2 dimension "L" and Zen theme. I have Window Live Messenger and Facebook applications. OS 4.5.0.46 that i am using. I do not have any email or sms message stored probably like 4 i deleted most of them to see if the memory leak would help. I have 11836416bytes, last night i had 16931271 bytes (I never did anything on my phone at all since last night). I don't have picture's or video's stored on my phone memory either, I am going to try removing the os and reloading it to see if that helps if not i will go back to .37 to try and see if that improve. Is anyone else having problem like i am ?

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    clear the logs?

    try this thread for memory leaking

  3. #3
    shftatsix's Avatar
    shftatsix no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    242CE81D
    Posts
    96
    I'm running 4.5.0.46 as well, with 21mb fresh after a battery pull, a full day of usage with viigo and browser and I'm now at 20mb ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    tony_ctc's Avatar
    tony_ctc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2434cbed
    Posts
    33
    Hi Anoxia187

    I have a 8300... Been using betas since "released" or almost that LOL...

    Well... I've got memory leaks in the last beta upgrade I did (.42)...

    A wipe and a fresh install solved it....

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    anoxia187's Avatar
    anoxia187 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    169

    Post

    Quote Originally Posted by tony_ctc View Post
    Hi Anoxia187

    I have a 8300... Been using betas since "released" or almost that LOL...

    Well... I've got memory leaks in the last beta upgrade I did (.42)...

    A wipe and a fresh install solved it....

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yeah also how would i reload the os on this stupid 4.5 desktop manager i dont really like it at all ?

  6. #6
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Download and install the OS you want on your PC. Delete the 4.5 OS. Once you launch DM/ App Loader and it should prompt you to load the older operating system....dont forget to delete the vendor file if it is not from your carrier!

    Full instructions are in my blog....
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  7. #7
    tony_ctc's Avatar
    tony_ctc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2434cbed
    Posts
    33
    Anoxia187:

    i did it on DM 4.5... you have to install the OS you want, delete vendor.xml and open DM, when you open DM, if it do ask you to upgrade, choose yes... if it do not ask you to upgrade, then go to "Application Loader", it will open a window with 2 buttons: "Install" and "Upgrade"... click Upgrade....

  8. #8
    jeremyryerson's Avatar
    jeremyryerson no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    oh no
    Posts
    117
    try the program max mem i think you can just search it
    -J_P_R-

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •