Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Originally Posted by NADight I believe the official RIM fix for this problem is to ... RIM Handheld OS forum

  1. #16
    bimmian's Avatar
    bimmian no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    21

    Re: Lost My Browser???

    Advertisement



    Quote Originally Posted by NADight
    I believe the official RIM fix for this problem is to DISABLE content protection in Options/Security/General Settings
    This is what my carrier told me to do as well, it made no difference to me.

    Deleting the service books usually works for me.

    But every once in a while they will push down new service books, and i run into the same problem.

  2. #17
    memphis442's Avatar
    memphis442 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by NADight
    I believe the official RIM fix for this problem is to DISABLE content protection in Options/Security/General Settings
    This solution worked for me, had to reboot after disabling content protection. The bootup error "uncaught exception: java.lang.illegalstateexception" went away, and the browser works again.

    Thanks guys!

  3. #18
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    Quote Originally Posted by bimmian
    Feeling pretty frustrated right now.
    After searching i found 2 threads, this and one on another forum. I have tried everything on both forums including all suggestions above. i still have the same problem.

    Essentially the problem is that I have no browser icons. I dont really know when they disappeared, sometime yesterday i think.

    I also noticed yesterday that i had yahoo messenger and google messenger installed on my machine without requesting it. I hid the yahoo and kept google, but now neither is visible.
    i alt wheel clicked to show all icons, and only "enterprise activation" came back.

    I tried taking the battery out for 5 min, sending service books, and requesting registration, but it didnt work either.

    I am on the ROGERS network running an unlocked 8700c which has been perfect since day 1. (yes, 8700c cingular device).

    I get an error on boot up: uncaught exception java.lang.illegalstateexception

    thanks in advance


    the only thing i know that has helped me with anything like that is re-installing the latest software... then a system restore.. then resending service books

  4. #19
    ronsta5's Avatar
    ronsta5 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    Hi guys can anyone help! Just gt a BB 7230 but it had no OS so i download the tmobile carrier software v4.0 and ran it via Desktop Manager. Everything seems to be fine but i have no Internet Browser. It appears in when in the Loader files but doesnt appear on the phone! The t-mobile tzones just sends sms messages when you use it.. Ive tried wiping and using another OS carrier but no luck...Help!!!

  5. #20
    tchen's Avatar
    tchen no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1

    Re: Lost My Browser???

    Quote Originally Posted by keithle06
    the only thing i know that has helped me with anything like that is re-installing the latest software... then a system restore.. then resending service books
    I've tried that as well, and it works fine right after the system restore. However once I restart the RIM, same problem occurred. I need help please!!!!
    Last edited by tchen; 01-09-2007 at 05:01 PM.

  6. #21
    samluthra's Avatar
    samluthra no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    2501BE9B
    Posts
    4

    Re: Lost My Browser???

    Hi Erica,
    Getting the same error. The browser buttons are there but when i click on them nothing happens ..need a help.. cheers sam

  7. #22
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Lost My Browser???

    Try a Try a Cold Reboot (Battery Out, wait 15-30 sec, Battery Back in).

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  8. #23
    tlazzari's Avatar
    tlazzari no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1

    Re: Lost My Browser???

    Hi everyone! I just bought a BB 7730 and it has no browser... I did the register now option and nothing has happened. I am a newb at this! Please help me get online!

  9. #24
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Lost My Browser???

    tlazzari, Welcome to PinStack.

    Do you have a BlackBerry data plan activated on your phone account? Have you set up your BIS account? What indications do you have at the top of your Home screen? Do you see Data Connection Refused?

    Let us know if there is anything else we can do to help with this problem or your BB.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  10. #25
    doch's Avatar
    doch no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3

    Re: Lost My Browser???

    hi, everybody, does anyone knows how to install pictures that i have on my pc to my BB 8700g?
    thanks,
    doch

  11. #26
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Lost My Browser???

    doch welcome to pinstack
    i think with the 8700 you would have to email them to yourself...
    someone will likely correct me if i'm wrong

  12. #27
    Infinitymach's Avatar
    Infinitymach no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    30BEC5B6
    Posts
    17

    Re: Lost My Browser???

    To all on this board who as always are the pioneers for dissecting the many bugs in our BB's... Thanks a million. I took the chance to download the lastest version for the 7100i nextel, and to be blunt... it was pure (#)ell ! i've been working with this phone for a couple of weeks without the use of my internet(default) browser and if it wasnt for "Opera Mini" i dont know what amount of hair i would have lossed. Today i decided to solve the problem by simple googling and ending up on a board that i am a member on(dumb me). And the answer was right here amonst the experts. I am feeling Great but i know i owe those who went through this mess and found the bug to it and spread the news. So again...Thanks team. Now i can put the "Blackberry Hack" book back in the Den... couldnt come near what yall did.

  13. #28
    Infinitymach's Avatar
    Infinitymach no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    30BEC5B6
    Posts
    17

    Re: Lost My Browser???

    And for the Record, i have the 7100(i) by Nextel. In order for me to rid the phone of "uncaught exception: java.lang.illegalstateexception" error, i dis-abled content protection(settings/ options/ security options/ general settings/ content protection(change from enabled ...to disabled). Then do a hard re-boot(without turning power/ phone off...take the batter out and let rest for a minute or two). Put back in and in some cases like mine, the phone automatically registers itself. So there u should see the change.

  14. #29
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: Lost My Browser???

    Thanks for sharin!!!!!
    you just helped someone else
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  15. #30
    plion3's Avatar
    plion3 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    14

    Re: Lost My Browser???

    wheww.....

    thank god for pinstack...

    this thread saved my sanity!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •