Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62

Originally Posted by HyperM3 Yeah, I figured all that out. Deleted the OS from the ... RIM Handheld OS forum

  1. #31
    c3po25's Avatar
    c3po25 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    212D4E69
    Posts
    323

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    Advertisement



    Quote Originally Posted by HyperM3 View Post
    Yeah, I figured all that out. Deleted the OS from the computer, redownloaded it. Went through each individual theme and replaced the vendor number. Deleted my vendor file. Unfortunately, when I go to run the desktop manager to reinstall it all, it says it cannot connect to the device. The phone keeps whitescreening with the App 200 error and you have to hit reset. I think its toast.
    that happened to me before as well. I had to full wipe my device and reload the OS.....use the program below and wipe your device and reload your OS and restore with the backup file....you should be fine after that

    http://blackberryforums.pinstack.com...ds/links/5/452


  2. #32
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    Its no use, now I get a white screen with a picture of a rectangle with a circle, square and triangle inside. Around that is a circle with a line through it and underneath the numbers 543.


  3. #33
    c3po25's Avatar
    c3po25 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    212D4E69
    Posts
    323

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    http://blackberryforums.pinstack.com...es_listed.html

    http://blackberryforums.pinstack.com..._i_repair.html

    check these threads out....don't give up yet!! this has happened to me before too....it'll work!!


  4. #34
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    Quote Originally Posted by c3po25 View Post
    http://blackberryforums.pinstack.com...es_listed.html

    http://blackberryforums.pinstack.com..._i_repair.html

    check these threads out....don't give up yet!! this has happened to me before too....it'll work!!
    Im exhausted and I think I just bricked my N73 trying to update that as well so I could use it in the meantime. Im not having a good night.

  5. #35
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    plug bb in, double click application loader, keep clicking next to run thru the wizard.

    it will load the OS that way

    you stress out too easy (course, it is VERY late on the right coast )

  6. #36
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    plug bb in, double click application loader, keep clicking next to run thru the wizard.

    it will load the OS that way

    you stress out too easy (course, it is VERY late on the right coast )
    Yeah, Ive done this several times. It keeps saying nothing to update. Yes, Im stressed. This is my only phone(no houseline) so if someone tries to reach me, they cant.

  7. #37
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    if you click all the way thru (even past 'add') all the way to the window of apps to be installed/updated, what does it say? have you gone that far?

  8. #38
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    because now that you don't have an OS on your bb, it won't ask to update like before...you have to physically open application loader and click next (run thru the wizard)

  9. #39
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    I just keep getting desktop loader is unable to connect to device.

  10. #40
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    I dont know what I did but I was too tired to work on it anymore so I went to bed. This morning I came to my phone and it was updated with the Vodaphone OS. Thank you all for your help. I think Im going to stay away from updating things for a while.

  11. #41
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    I know Im dominating this thread and everyone is sick of me, I apologize. Maybe my issues will be able to help someone else in the future.

    In the meantime, I have no installed apps anymore(google or opera). And I dont have a few of the themes that I used to (verizon, o2). They arent on the list of vendors to have been changed. When I try to connect to media net, it tells me I dont have the requested server. Cant find my password keeper anymore either. A bit confused now.
    Last edited by HyperM3; 12-14-2007 at 11:14 AM.

  12. #42
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    Yup, this thread has become about me. Sorry to the OP. I thought I would be smart and try to reinstall the OS but wipe the handheld first. Now Ive got a 507 error. Doesnt even recognize the connection to BB desktop. Can someone put a gun to my head now and make it stop?

  13. #43
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    My phone showed that too because the cable that it was plugged into "fudged" and moved a bit----i straitghtened it out and it was good. Perhaps that's what happened----did you hear the "ding, ding" when you plug in and remove a device????
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  14. #44
    HyperM3's Avatar
    HyperM3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    451

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    I honestly feel like throwing up right now. Im so sick of trying to install, uninstall, reboot computer, reboot phone, connect, fail to find connected device. I thought it was because I had downloaded 4.3 desktop sw so Im trying to go back to 4.2.

    Anyone want an unlocked curve in great condition other than the fact youd have to figure out how to get the OS on there?

  15. #45
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196

    Re: Latest 8300 OS: 4.2.2.181 SmarTone-Vodafone

    well, i was telling my wife about hyperm3. telling her how much he is like me. i was trying to get rid of ptt with the updated alx file. now i have app 200 error. good times.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •