Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Originally Posted by angel_corpze I got it off of the BB website 4 my carrier ... RIM Handheld OS forum

  1. #16
    phild4000's Avatar
    phild4000 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Advertisement



    Quote Originally Posted by angel_corpze View Post
    I got it off of the BB website 4 my carrier and model, the 4.2.1 version I have 4.2.0
    if the download was from your carriers site, you do not need to delete the vendor file anyways.

  2. #17
    angel_corpze's Avatar
    angel_corpze no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    Srry 4 being blunt, but if you have read I did get it off my carriers website! Its not working! AHHHH Im so frustrated!

  3. #18
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Two quick questions, What file (Complete File Name) did you download and install? What is the Device Software Package installed on your BB (Options/About, type the third data line on the screen)?

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  4. #19
    angel_corpze's Avatar
    angel_corpze no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    the device sw pkg on my BB is:
    v4.2.0.73 (plaform 2.2.0.41)

    the completefile name i downloaded is: 8100M_PBr4.2.1_rel181_PL2.3.0.85_A4.2.1.109_Rogers _Wireless

  5. #20
    angel_corpze's Avatar
    angel_corpze no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    the reason I'm trying to update my OS is cuz I want to get diff themes on my bb but the themes are all built for the 4.2.1 OS. i was told in order to get these themes i need to update my os! sohere i am!

  6. #21
    rendon's Avatar
    rendon no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    24354f43
    Posts
    201
    Have you actually double clicked and installed the os on to your computer and if not then do that then open the desktop manager and you should be able to upgrade I got your back Lol~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #22
    angel_corpze's Avatar
    angel_corpze no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    Yeah I've done that! Obviously!

  8. #23
    supaman's Avatar
    supaman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    38
    If your not using vista try going back to 4.2 DM see if that helps make sure the OS is listed under help - about desktop manager - device software tab when u do. hope that helps.

  9. #24
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Quote Originally Posted by angel_corpze View Post
    Yeah I've done that! Obviously!
    angel, I know it's frustrating but remember the stackers are just trying to
    help you. Try to be a little more patient please.

  10. #25
    angel_corpze's Avatar
    angel_corpze no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    I'm running Vista

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •