Results 1 to 9 of 9

I have the software pn my computer. I need to know step by step how ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    MeanusGeneus's Avatar
    MeanusGeneus no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6

    Help installing new OS version 4.5

    Advertisement



    I have the software pn my computer. I need to know step by step how to install it onto my bb Curve 8310. Thanks for any help. My pin is 242C8EAB if it will make things easier. Thanks again.

  2. #2
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314
    i believe install instructions are in my sig line............good luck

    the "how to upgrade os to 4.x" one

  3. #3
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119
    here is a link to the step by step
    set aside 1 hour .. have .. patience
    http://blackberryforums.pinstack.com...lackberry.html

  4. #4
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383

    Need help installing O.S 4.5

    I have a t-mobile 8320 I have tried different ways to install O.S 4.5, but no luck. Maybe I delete the vendor.xml file wrong?????? I have tried jl commander, no luck.

    Once before I have deleted and reinstalled Tmobile software with the help from blackberry tech support. But I can't remember how. It involved removing battery while plug in and a bunch of other stuff.??????

    Is there any guide lines from the start.

    Please help

    Lol I wish I can stop hitting the shift button on my pc every time I want to type 8320

  5. #5
    dentalrep's Avatar
    dentalrep no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Instructions for installing on ANY carrier's 8320:

    1. Make sure you have the latest version of Desktop Manager installed.
    https://www.blackberry.com/Downloads...93E4F3BB068C22
    2. Download the above file to the PC then install it to the PC by running the file you downloaded.
    3. Locate the vendor.xml file and delete it. It's located in c:\program files\common files\research in motion\apploader
    4. Plug in BB and Open Desktop Manager. You should be prompted to upgrade.
    The process takes about 45 minutes to an hour depending on how much data you have to backup and restore during the process. Once it's done loading the new OS it will reboot (it may do this twice during the entire process.) You will see a white screen with an hourglass for up to 45 minutes at a time while the DM says "waiting for initialization."
    If you end up with a white screen with small icons and the number 507, simply connect to DM again and run application loader again and it should load the OS to the device

  6. #6
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    When I start desktop manager there are no upgrade available. After I type ( c:\program files\common files\research in motion\apploader) I get two app loader files on the top of the menu. Do I double click them to open and then delete the vendor.xml file??? That's what I have tried and it did nothing.

    How do I do it tech suport way. From my previous post.

  7. #7
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Is my due to my pc is vista. I know my satelite radio desktop manager don't work properly with vista.

  8. #8
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Also after I delete the vendor.xml file it still appears on my pc. But when I try to delete it again its not possible. Also when i delete it, shouldn't it show up in my recycle bin, because it doesn't ???

  9. #9
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Quote Originally Posted by visionthing View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Is my due to my pc is vista. I know my satelite radio desktop manager don't work properly with vista.
    I'm running vista on my comp and just did the update this morning. Follow the instructions in this link to the letter.

    How to Install/Upgrade your Device Operating System

    When you look for the vendor.xml....mine was in the Program Files(x86) file. Just right click it and delete it. You don't need to open it.

    Hope this helps. It was really nice of GaryF to write these instructions.
    Sometimes at night, the Moon howls and the Wolves listen.

    ~Morgase~
    Device Pro, Bellshare Moderator

    For Bellshare support please go to:
    Bellshare Customer Service

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •