Results 1 to 8 of 8

All of a sudden my 8800 shows no service. Pop in my sim card into ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    markryandavi's Avatar
    markryandavi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22

    HELP!! 8800 showing "no service"

    Advertisement



    All of a sudden my 8800 shows no service. Pop in my sim card into my wifes phone and no problems at all!

    Would updating the software help? How and where can I do this??

    Need ya'lls expertise!!

    TIA

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    mark, here is a great place to start
    Latest OS - ALL Models

  3. #3
    markryandavi's Avatar
    markryandavi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    updated lastest software. still "no service"....

    noy just my sim but all sims tried...

    soooooo hoooooooped!

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    did you turn wireless off, then back on?
    do you think any changes to your account have been made?

  5. #5
    coryjay's Avatar
    coryjay no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    I had the same problem with my 8830. i took it apart to find the antena disconnected from the board. i guess i dropped it to many times The antenna is located on the bottom of the phone. 1 wire that pushes onto the board.

  6. #6
    markryandavi's Avatar
    markryandavi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    tried the wireless thing and also place my sim into my wifes phone and everything is fine...

    i could check the antena but i dont have the torx driver..only have a t6...

  7. #7
    markryandavi's Avatar
    markryandavi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    worked for a bit tonight...

  8. #8
    o1sowise's Avatar
    o1sowise no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    I'm having a similar problem.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •