Results 1 to 11 of 11

Hey guys quick question how exactly do you downgrade from 4.5 to the original OS ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    mrpringlez's Avatar
    mrpringlez no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    304B6584
    Posts
    237

    Question Downgrading from OS 4.5 to the original OS

    Advertisement



    Hey guys quick question how exactly do you downgrade from 4.5 to the original OS 4.2 i recently upragded to 4.5.0.46 and I found the more recent upgrade to 4.5.0.52, I heard that the aim 2.0 works on this 4.5.0.52 OS for my blackberry 8820 and another thing if anyone has the link to the even newer 4.5 OS maybe 4.5.0.7X can you post where to obtain that in your reply but I really just want to know how to Downgrade thanks so much for everyones help Pinstack is the best !!!! Peace...
    Don't Get Mad Get $Money$ Why They Call Me Mr.Pringlez You Ask ? Cuz I Stack My Chips... Ow !

  2. #2
    nealpolshuk's Avatar
    nealpolshuk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    95
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Why downgrade. Simply upgrade by loading the new OS. Take out the Vendor.XML file and then install.

    If you want to downgrade, I think you'll have to uninstall the current OS, download and install the older OS and connect your bberry to your computer and execute DM software. The DM software should recognize the OS differences and install your OS of choice.

    Oh yes, you should wipe your Bberry before doing this.

    Have I forgotten anything? Anyone???

  3. #3
    mrpringlez's Avatar
    mrpringlez no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    304B6584
    Posts
    237

    Question

    I tried at but it wont recognize the new os, and how do you wipe you BB?
    Don't Get Mad Get $Money$ Why They Call Me Mr.Pringlez You Ask ? Cuz I Stack My Chips... Ow !

  4. #4
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    You don't need to "downgrade" in order to upgrade.
    Follow the same procedure you used to upgrade in order to upgrade again.

  5. #5
    mrpringlez's Avatar
    mrpringlez no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    304B6584
    Posts
    237

    Question

    Alright i'm trying this now but its not recognizing that I have this new OS installed on my computer i deleted the vendor file connected BB to pc then opened DM (the newest one) I dunno wats going on
    Don't Get Mad Get $Money$ Why They Call Me Mr.Pringlez You Ask ? Cuz I Stack My Chips... Ow !

  6. #6
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    You might need to delete the older 4.5 off the PC if it's still there.

  7. #7
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Should be able to find OS using DM. Keep trying.

  8. #8
    nealpolshuk's Avatar
    nealpolshuk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    95
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    You might need to delete the older 4.5 off the PC if it's still there.
    YES!!! You must!!!

  9. #9
    mrpringlez's Avatar
    mrpringlez no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    304B6584
    Posts
    237

    Question

    I got guys Thanx soooo much but is there a more updated OS then 4.5.0.52 because the aim 2.0 still is not working and thats the major reason why I need this update I know i'm asking way too many questions but I'm kinda new to this BB thing... thanx guys all your help is much appreciated !
    Don't Get Mad Get $Money$ Why They Call Me Mr.Pringlez You Ask ? Cuz I Stack My Chips... Ow !

  10. #10
    MistaBaloo's Avatar
    MistaBaloo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    10
    didnt you back it up before you upgraded? if so just reload that one and it will take you back

  11. #11
    jhtapia's Avatar
    jhtapia no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    98
    hi i backed up my bb but when i use dm 4.3 it does not reconize it and when i check about on my bb 4.5 is still there the reason i am downgrating is phone reboots alot

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •