Page 17 of 31 FirstFirst ... 1213141516171819202122 ... LastLast
Results 241 to 255 of 459

Originally Posted by oaussieo I installed this on 8320 and no issues as of yet, ... RIM Handheld OS forum

  1. #241
    nealpolshuk's Avatar
    nealpolshuk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    95

    Advertisement



    Quote Originally Posted by oaussieo View Post
    I installed this on 8320 and no issues as of yet, very stable, it took some time (more than outhers) but that the fun in upgrading, right?

    Thanks for the heads up on the new OS

    OK, There is on issue though small , I now have two T-Zones icones, I have tried deleting them and there service books, but they just return when the device registers, anyone else experiancing this?
    same thing happenned to me too... I just hid them.

  2. #242
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by nealpolshuk View Post
    I know that you probably did this... However.....

    Did you look for the icon within the Instant Messaging folder on your blackberry desktop?
    Neal,

    You may not have seen, I got it back by changing themes. It was there (the application) in the list - it was just the icon that was gone - T-mobile theme was the culprit.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  3. #243
    jzarowitz's Avatar
    jzarowitz no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    NexsOne
    Posts
    724
    installed last night... seems to work fine but for one problem... when my sd card is in the device with any data, upon starting the phone, it freezes during the security software verify process...

    sorry if this is a repost, but is this a known issue, and is there a fix?

    thanks.

  4. #244
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    try removing the SD card - also reformatting it has been said to fix it.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  5. #245
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119
    Quote Originally Posted by nealpolshuk View Post
    same thing happenned to me too... I just hid them.
    Do a batt. pull and they all come back

  6. #246
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    WELL! It was the d** T-mobile theme. I changed themes and the BBM icon is there although I've lost all my BBM contacts. Now I guess I've got to add those back 1 by 1. I can't believe that I didn't think of this sooner. I got a BBM msg alert and could see the notice at the top of the screen but had no way to find it. Changed themes - viola!

    Your BBM contacts are in your back up file. You can restore them manually using the Advanced feature in the Back / Restore app in Desktop Manager...
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  7. #247
    lexic0n's Avatar
    lexic0n no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    perhaps I am just stupid, but I do not see the 8320 upgrade version. Am I missing something? I downloaded the 8300 and the 8310, then deleted the file I needed to delete, opened my desktop manager and connected my bb but nothing happened. Please help me, I must be sloooowwww

  8. #248
    FastAzzToyz's Avatar
    FastAzzToyz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    26
    Ran the upgrade last night.... Still having memory leak issue and no html email. Running a t-mo 8320. Everything else seems flawess~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #249
    lexic0n's Avatar
    lexic0n no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by FastAzzToyz View Post
    Ran the upgrade last night.... Still having memory leak issue and no html email. Running a t-mo 8320. Everything else seems flawess~via BB (wap.pinstack.com)~

    which software pkg did you use? like i said, i can't get my desktop manager to recognize my update.

  10. #250
    FastAzzToyz's Avatar
    FastAzzToyz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    26
    ^^^I upgraded from .42 to .52~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #251
    olduwan's Avatar
    olduwan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by mamapie View Post
    hahahaha

    So I um'd and ah'd about using one of the betas for another vendor, then decided that I'd wait for my carrier's official release. I'm with Orange UK so I thought my luck was in when I saw this thread yesterday. I thought it would be a breeze!

    Er no....It took me 4 hours to install, after the darn thing bricked with a 507 error. I did get it on eventually though and it's wonderful to use.

    The lack of themes is bugging me, but tbh I'm happy that I haven't still got a nuked phone!

    If I had this much trouble with an official release that was actually for me and my phone I hate to think what would have happened if I'd tried a beta for a different vendor!
    how did you fix the 507? i did the fix via cmd prompt to downgrade but as soon as i upgrade it bricks with the 507 again.

  12. #252
    rpol8052's Avatar
    rpol8052 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    561
    Quote Originally Posted by FastAzzToyz View Post
    Ran the upgrade last night.... Still having memory leak issue and no html email. Running a t-mo 8320. Everything else seems flawess~via BB (wap.pinstack.com)~
    did you resend the service books? Once you do that you will get the option...btw did you try to turn it on? if not go to your messages/menu key/options/email settings/ if there is no html option there than you have to resend the service books

  13. #253
    nealpolshuk's Avatar
    nealpolshuk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    95
    Quote Originally Posted by olduwan View Post
    how did you fix the 507? i did the fix via cmd prompt to downgrade but as soon as i upgrade it bricks with the 507 again.
    I had the error due to a bad theme... I had to -once again - reinstall the OS. There are great threads on how to do this. Search your exact error in the pinstack search above.

  14. #254
    lexic0n's Avatar
    lexic0n no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    Do I need to upgrade from my 4.2.2.180 to a diff. version before i can upgrade to 4.5?

  15. #255
    rpol8052's Avatar
    rpol8052 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    561
    Quote Originally Posted by lexic0n View Post
    Do I need to upgrade from my 4.2.2.180 to a diff. version before i can upgrade to 4.5?
    no you can jump to the 4.5

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •