Results 1 to 8 of 8

Hey guys I have downloaded the file of Java Commander. But after i try to ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    mpshah's Avatar
    mpshah no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    61

    Can't install Java Commander

    Advertisement



    Hey guys I have downloaded the file of Java Commander. But after i try to install the file, it just puts a shortcut on my desktop. And when I double click on the icon, it says THE SPECIFIC PATH DOES NOT EXIST

    I'm using Windows Vista. Anybody have a solution for this? If you have a solution for a mac, that would work too for me.

    Thanks.

  2. #2
    cypher's Avatar
    cypher no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    876-5309
    Posts
    111
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Are you running Vista 64bit?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Java Commander or JL CMDR?

  4. #4
    mpshah's Avatar
    mpshah no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    61
    Quote Originally Posted by cypher View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Are you running Vista 64bit?

    How do i find out???

  5. #5
    mpshah's Avatar
    mpshah no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    61
    Quote Originally Posted by RSCStacker View Post
    Java Commander or JL CMDR?
    Aren't they both the same???

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    I don't think, but I could be mistaken. if its JL CMDR all I did was create a folder on my desktop and installed it there

  7. #7
    mpshah's Avatar
    mpshah no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    61
    Quote Originally Posted by RSCStacker View Post
    I don't think, but I could be mistaken. if its JL CMDR all I did was create a folder on my desktop and installed it there
    Did you do this on Vista? I downloaded the file in one of the folders on desktop and installed from there.
    All it did was put a shortcut on the desktop, that didn't have the right path.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Nope I have windows XP~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •