Page 7 of 24 FirstFirst ... 23456789101112 ... LastLast
Results 91 to 105 of 348

if any1 is running the .37 which cod do i need to delete to get ... RIM Handheld OS forum

  1. #91
    LLceleb's Avatar
    LLceleb no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    666
    Posts
    1,203

    Advertisement



    if any1 is running the .37 which cod do i need to delete to get stock pics off some1 any1
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Tmobile
    BOLD

  2. #92
    frijolito's Avatar
    frijolito no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    100
    Cool, I want to move of the .18 will try it later on!
    Last edited by frijolito; 05-21-2008 at 12:25 PM.
    International numptee & Connoisseur of Stella Artois

  3. #93
    wassona's Avatar
    wassona no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2439fbe3
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by flash24 View Post
    Anybody installed .37 on their 8320 and having a problem with UMA not working? I mean my Wi-Fi is working, but UMA is not showing.
    Glad you posted that your UMA isnt working. I just started looking for the install and couldnt find it. Good thing i didnt. Have you checked your mobile network options? Made sure that they are set to wifi preferred?

  4. #94
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by wassona View Post
    Glad you posted that your UMA isnt working. I just started looking for the install and couldnt find it. Good thing i didnt. Have you checked your mobile network options? Made sure that they are set to wifi preferred?
    Trust me I've done everything, I can't believe RIM didn't even test this thing. Going back to 4.2

  5. #95
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    hey it can't be perfect everytime

  6. #96
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Quote Originally Posted by flash24 View Post
    Trust me I've done everything, I can't believe RIM didn't even test this thing. Going back to 4.2
    That's why its called a BETA.

  7. #97
    wassona's Avatar
    wassona no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2439fbe3
    Posts
    270
    I'm tired of the issues that I've been having with 4.5.0.18. When I first found it everything was fine. Not so much anymore. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #98
    obione's Avatar
    obione no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24aa759c
    Posts
    236
    I like 4.5.0.18 works great on my end. I am looking forward to 4.6 or this 4.5.0.37.

  9. #99
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    Quote Originally Posted by flash24 View Post
    Trust me I've done everything, I can't believe RIM didn't even test this thing. Going back to 4.2
    Dunno why UMA isn't working for you. Works fine for me and is showing up also. Maybe you didn't give it enough time?

    I don't even use the Wifi or UMA, but since people were reporting issues with it, I figured I would just turn it on for a minute to see, and yep, UMA tis there.

  10. #100
    sponch's Avatar
    sponch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    25578c8b
    Posts
    98
    just installing .37 ahnd hope that there wont be any disconnections (GPRS-GSM) (had them in .18 and .28)

  11. #101
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    Quote Originally Posted by sponch View Post
    just installing .37 ahnd hope that there wont be any disconnections (GPRS-GSM) (had them in .18 and .28)
    Isn't 4.5.0.37 the "official" release mentioned in a few articles?
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  12. #102
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by N8DBB View Post
    Dunno why UMA isn't working for you. Works fine for me and is showing up also. Maybe you didn't give it enough time?

    I don't even use the Wifi or UMA, but since people were reporting issues with it, I figured I would just turn it on for a minute to see, and yep, UMA tis there.
    I've tried everything, Rebooting, re-install the certificate, reboot my router, resend service book, reset wifi.

    It keeps trying to establish UMA connection, but I keep getting the Tmobile Network Error.

    Did you turn off your data and wifi before you upgraded?
    Last edited by flash24; 05-21-2008 at 04:10 PM.

  13. #103
    wassona's Avatar
    wassona no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2439fbe3
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by flash24 View Post
    I've tried everything, Rebooting, re-install the certificate, reboot my router, resend service book, reset wifi.

    It keeps trying to establish UMA connection, but I keep getting the Tmobile Network Error.

    Did you turn off your data and wifi before you upgraded?
    Thats really quirky. is .37 just another release or is it going to be the full package? I hope its just a beta, because for me UMA is a big deal. I dont have enough reception here at work to carry on a conversation without it.

  14. #104
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by wassona View Post
    Thats really quirky. is .37 just another release or is it going to be the full package? I hope its just a beta, because for me UMA is a big deal. I dont have enough reception here at work to carry on a conversation without it.
    Same here, UMA is everything to me. My reception at my house always drop on EDGE.

  15. #105
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Maybe cause your on T-Mobile Billy. LOL using a ATT router LOL

Page 7 of 24 FirstFirst ... 23456789101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •