Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 70 of 70

Originally Posted by mccx33 sideaway you should reformat your SD. Thats what I did first, ... RIM Handheld OS forum

  1. #61
    slideaway's Avatar
    slideaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    56

    Advertisement



    Quote Originally Posted by mccx33 View Post
    sideaway you should reformat your SD. Thats what I did first, and Im problem free. ***(Backing the SD up first of course)*** Its some work, but i think its all worth it.
    Thanks mccx33, I'll give that a try.

  2. #62
    canson007's Avatar
    canson007 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by kieranwest View Post
    It is against the rules to post links to unofficially released software, and unfortunetly I'm not allowed to help...Wish I could!
    Hey man whats ur pin?? Can we talk ?

  3. #63
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    So the people who installed 4.5...i just need a quick lil response to my post about it taking 45 to load...please..thank you

  4. #64
    slideaway's Avatar
    slideaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by mccx33 View Post
    sideaway you should reformat your SD. Thats what I did first, and Im problem free. ***(Backing the SD up first of course)*** Its some work, but i think its all worth it.
    Did give it another go and formated my SD card, worked like you stated mccx33. Thanks!

    Now I just have to await my 2.5 to 3.5 adapter in the mail. First one already bit the dust from over usage.

    Liking 4.5 on my 8800, wish HTML email was included but i'm still eyeing the Bold...whenever it's released.

  5. #65
    mccx33's Avatar
    mccx33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    215b70b5
    Posts
    126
    Glad I could help sideaway! And I've also got my eye on the 9000 series, I can't wait to see it in action.
    ...& that's pretty much it!

  6. #66
    slideaway's Avatar
    slideaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    56
    Still like the 4.5 on the 8800 but noticed another bug. It's nothing huge by any means but when I switch to the 'BB Dimension Today' theme I lose the BlackBerry Messenger Icon.

    I can still access it via BB button, Switch Application, then chose the icon there.

    I thought it was interesting enough to mention incase other have/have not noticed it. Shows up on the other themes just not this one.

    That's all.

  7. #67
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Wow..4 days gone by since last post and about a week since original one needing a simple answer...since my last post people have installed 4.5 on any 8800 and couldnt find 30 seconds to respond to a simple question....im pretty bummed.

  8. #68
    slideaway's Avatar
    slideaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    56
    Just noting another 4.5 bug, if anyone from RIM might read this stuff. Set an alarm over the weekend and when it went off my only option was to Dismiss, no Snooze option was there. Again, nothing huge just something I noticed and hope will be fixed in the next release.

    Quote Originally Posted by pmarshall View Post
    Wow..4 days gone by since last post and about a week since original one needing a simple answer...since my last post people have installed 4.5 on any 8800 and couldnt find 30 seconds to respond to a simple question....im pretty bummed.
    This ones for you pmarshall...
    I've loaded 4.5 on my device 3 times now and it took about 30-45min each time to complete. The 15min difference occured when I did not wipe my device prior to upgrading. I did allow it to do a backup but that didn't have much of an impact. My 30min upgrade occured when I wiped prior and also opted for no backup. Hope that helps.

  9. #69
    jerome521's Avatar
    jerome521 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    51
    hey guys,
    i just updated my CDMA OS to 4.5 and I'm getting the message "class java.lang.nullPointer Exception, null" whenever I try to run Jivetalk. I have removed the old version and installe the version for 4.3 OS and i received the same error message. does anyone knows how to fix this? Thanks.

  10. #70
    jerome521's Avatar
    jerome521 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    51
    Nevermind guys.I found another post that relates to my issue. Basically, when I upgraded to 4.5 OS, document to go is not selected so you have add it using Application loader.mu jivetalk worked after I installed doc2go. This new 4.5 os is the bomb!!

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •