Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70

same error here.. im not too happy!... RIM Handheld OS forum

  1. #31
    trinybwoy's Avatar
    trinybwoy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    240F8984
    Posts
    245

    Advertisement



    same error here..
    im not too happy!

  2. #32
    brayndeded's Avatar
    brayndeded no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    70
    ok, what about any info on alltel? i have the 8830 w.e.
    anyone know when the new version will be out?
    feel free to 'pm' me cuz i might be at work
    thanks

  3. #33
    cab4564's Avatar
    cab4564 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    31905B5B
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by brayndeded View Post
    ok, what about any info on alltel? i have the 8830 w.e.
    anyone know when the new version will be out?
    feel free to 'pm' me cuz i might be at work
    thanks
    read this:
    Quote Originally Posted by cab4564 View Post
    yeah, well when the os update is available for sprint and sprint is your carrier 2 things will happen
    1. no. you dont have to delete the vendor.xml file because that's your carrier and there will not be any confusion
    2. when os 4.5 upgrade is available for us sprint users an icon will appear on our home screen on the 88xx series blackberries, because they said in some press release or post somewhere that it will be an OTA upgrade taking about 30-40 min and you will not even need desktop manager to do that upgrade,

    man i love where technology is headed
    Wait for it, we will get our love too.

  4. #34
    tiny1977's Avatar
    tiny1977 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by obione View Post
    sprint is already offering 4.5
    Where can I get it

  5. #35
    criminala's Avatar
    criminala no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    66
    the file from vodafone germany for 8800 seems corrupted indeed . it is 28mbyte too small .

    Anyone have a link to 8800 v4.5 from another carrier ?

  6. #36
    criminala's Avatar
    criminala no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    66
    they fixed the file
    it's 78mbyte now

  7. #37
    cwaturner's Avatar
    cwaturner no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    55
    so to clarify again (sorry to be slow) but the Vodafone 4.5 is ONLY for the 8800 not the 88xx series??

    I also spoke with Sprint Tech Support and they mentiond that Sprint will not officaly release 4.5 until the Bold releases for Sprint on CDMA and that is not projected until the fall/winter. :cry:

  8. #38
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Quote Originally Posted by cwaturner View Post
    so to clarify again (sorry to be slow) but the Vodafone 4.5 is ONLY for the 8800 not the 88xx series??
    Correct.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  9. #39
    Gusndr's Avatar
    Gusndr no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    2514177A
    Posts
    10

    too bad

    I upgraded to 4.5, my bb keeps on restarting every 2 sec. any ideas ?

  10. #40
    mccx33's Avatar
    mccx33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    215b70b5
    Posts
    126
    My blackberry is restarting every 2 secs also.... Is that normal?
    ...& that's pretty much it!

  11. #41
    Gusndr's Avatar
    Gusndr no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    2514177A
    Posts
    10
    hey mccx33, i downgraded my bb back to 4.2 and it worked normally, if you upgrade to 4.5 i suggest you go back to 4.2

  12. #42
    galvatron's Avatar
    galvatron no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    240582a8
    Posts
    167
    lol it's a downgrade for me

    it has platform.55 mis platfor .60

    even thogh they ar both os 4.5.37

    but if eoofice runs better on the older version with no pointer issues WTH

  13. #43
    slideaway's Avatar
    slideaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by mccx33 View Post
    My blackberry is restarting every 2 secs also.... Is that normal?
    Same problem here. Started out ok, then restarts occured every few minutes and now its every minute or less. No load on the device its just sitting there and decides to restart. Disappointed.

  14. #44
    etownse1's Avatar
    etownse1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    9
    I keep getting the constant reboot too, the only time it won't reboot is if I'm on it. As soon as I'm idle for 20sec it reboots. I've tried the official .37 and also the .42 beta. What gives?~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #45
    mccx33's Avatar
    mccx33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    215b70b5
    Posts
    126
    Quote Originally Posted by Gusndr View Post
    hey mccx33, i downgraded my bb back to 4.2 and it worked normally, if you upgrade to 4.5 i suggest you go back to 4.2
    I appreciate your suggestion. BUT, I was able to fix my problem and I am now running this 4.5 without any problems.

    What I did was backup my BB and I backed up my Micro SD Card.

    After doing that I completely wiped my BB with the JL Cmdr (whatever its called) program.

    Once I wiped it I reinstalled the OS 4.5 After that restored my BB with the info I backed up, and I did the same for my Micro SD Card.

    After taking these procedures, OS 4.5 is able to run flawlessly on my BB 8800. And I am in love! Lol.
    ...& that's pretty much it!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •