Page 7 of 18 FirstFirst ... 23456789101112 ... LastLast
Results 91 to 105 of 261

For those that have installed the new OS, I read that it runs really slow, ... RIM Handheld OS forum

  1. #91
    thestewside's Avatar
    thestewside no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    256C11B1
    Posts
    178

    Advertisement



    For those that have installed the new OS, I read that it runs really slow, is it speeding up as you use the phone?

  2. #92
    dj_chiro's Avatar
    dj_chiro no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    can this be loaded on the VZW 8130?

  3. #93
    ConstantineXVI's Avatar
    ConstantineXVI no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    244EB7DA
    Posts
    102
    Yeah, I'd also like to know if this is any faster than the .37 beta release. Also, is the cursor issue in the browser and the white balance issue fixed?

  4. #94
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    What about the 8120?


  5. #95
    joecrack's Avatar
    joecrack no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    76
    You guys are awesome.
    Although I had problems with latest beta, I will give this one try tonight.
    Hope it works better.


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #96
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    As posted earlier, check vodafones website for your BB's own version. I am more than positive that they have 4.5.0.37 for the 8110, and the 8120. I am not positive about the 8130. Look pinstack's home page for all the updates.

  7. #97
    jlosh3's Avatar
    jlosh3 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by thestewside View Post
    For those that have installed the new OS, I read that it runs really slow, is it speeding up as you use the phone?
    when i first updated to 4.5 it did run ridiculously slow but as i used the phone and used the apps it got better its normal now

  8. #98
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I installed 4.5 for my 8100 but am in the process of locating the vendor.xml file as it's not from T-Mobile USA. Have upgraded before and am going to keep coming back to this thread to update every one as to how it goes.


  9. #99
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    has any one noticed a small memory leak? i usually run betweeen 21mb to 24mb and i was down to 15mb ??? really wasnt sure if it was from the upgrade but now imma pay attetion and see if it goes down again... could just be me tho... let me know guys

  10. #100
    blueblood2k2's Avatar
    blueblood2k2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ ok here it goes, I installed the new OS for my 8100, now, I cannot use aim and some other apps, it says it is not compatible with my os or only compatible with the 8100, which is what I have, and I checked, and yes, the phone knows it an 8100. Please help!!!

  11. #101
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    Just re download the appliance.

  12. #102
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146
    can sumone help me out installing this...im having problems

  13. #103
    ConstantineXVI's Avatar
    ConstantineXVI no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    244EB7DA
    Posts
    102
    Quote Originally Posted by Ekzt1nr View Post
    can sumone help me out installing this...im having problems
    It's extremely difficult for people to help you if they don't know what problems you're having.

  14. #104
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Mine just won't install even after attempting to delete the vendor.xml file.


  15. #105
    money2682's Avatar
    money2682 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2

    Success!

    Just installed the new OS on my 8100 and after an hour it's up and running but it's ungodly slow. Don't know if I can handle that!

Page 7 of 18 FirstFirst ... 23456789101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •