Results 1 to 15 of 15

someone help please....i was upgrading to 4.5.0.81 and then all of a sudden a error ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43

    4.5 Upgrade Error/Problem

    Advertisement



    someone help please....i was upgrading to 4.5.0.81 and then all of a sudden a error msg came up and my blackberry went to 2.7......can some one please help me figure out what the hell happened and how do i get back to 4.5 os.....pleaseeeeeeee

    p.s. i tired loading the new os again but DM doesnt seem to recognize the new os when i go to upgrade....
    Last edited by Lavagirl; 10-19-2008 at 01:22 AM.

  2. #2
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    Follow this link HERE and see if that helps resolve your issue.
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  3. #3
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    thx ill try it out

  4. #4
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    it did it again...and tihs is wat it says

    A fatal error has occurred while updating your device's software. Please try again.

    Unspecified error encountered [J:0x00000005]....anyone know wat it means

  5. #5
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    If you tried the link and that did not work. You can try to total uninstall and delete all traces of rim from your pc reboot then reinstall DM and OS reboot again then plug in your BB and then start DM. May or may not work but it seems to fix a lot of issues.~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    rjs87's Avatar
    rjs87 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    337
    Try loading the new OS through the app loader I was able to go through when this happened to me

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    hey guys ive tried everything here but i have got my pc to read my bb...but i still cant upload any new os....any ideas on how to fix that??

  8. #8
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by Dube View Post
    hey guys ive tried everything here but i have got my pc to read my bb...but i still cant upload any new os....any ideas on how to fix that??
    Have you tried to reload your old OS?

  9. #9
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    yea ive tried 4.5.0.52 which is the one i had and i tried 4.5.0.81....none of them work?? it keeps giving me the same error message

  10. #10
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Have you pulled the battery and reset the BB or just done it all from your PC?

  11. #11
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    ive pulled out the battery...but havent reset the BB...how do i reset the bb...cuz i havent had this problem before...

    i have an 8820...if that helps
    Last edited by Dube; 10-19-2008 at 01:12 AM.

  12. #12
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    have you wiped your BB with jl_cmder?

  13. #13
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    aite im tryin to wipe my BB with jl_cmder but it keeps sayin that there is no path found...and i downloaded jm_cmder 1.9 is there an updated version of it...cuz i can seem to find it anywhere



    just a thought...im assuming it not installing properly cuz of vista....


    i take that back...i was just being and idiot...
    Last edited by Dube; 10-19-2008 at 01:46 AM.

  14. #14
    Dube's Avatar
    Dube no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    43
    i have finally got my bb back...i would like to thank all of you guys for the tips and help....i dont know wat i would do without this site

  15. #15
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    glad u got it back...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •