Page 1 of 11 123456 ... LastLast
Results 1 to 15 of 155

With the CDMA carriers running 4.3.0 and 4.5 being the re branded 4.3.1 has anyone ... RIM Handheld OS forum

  1. #1
    tomdkat's Avatar
    tomdkat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    142

    4.5 on CDMA Phones?

    Advertisement



    With the CDMA carriers running 4.3.0 and 4.5 being the re branded 4.3.1 has anyone seen 4.5 out there for the CDMA carriers?

  2. #2
    Moridar's Avatar
    Moridar no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    302686bc
    Posts
    440
    when it happens someone here will post it being available! I figure it will be a few months before 4.5 is out for us CDMA BlackBerry users.
    Gave up on Rogers! Went to Telus!

  3. #3
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    I heard from a friend that owned CDMA BB's that it took forever for RIM/providers to release 4.2.2.x as an upgrade from the 4.2.1.x builds. GSM is RIM's favorite. We're the ugly red-headed step children.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Hate to agree, but it is true. CDMA OS upgrades take a little bit longer to be released than.

  5. #5
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    We are always the last to get everything.Lol~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    tomdkat's Avatar
    tomdkat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    142
    I just wonder if it's even it Beta. Or if they are throwing all there resources at the new upcoming devices

  7. #7
    doughdaddy's Avatar
    doughdaddy no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,715
    ^^To above, I see that most are running on 8130's or 8330's, they have the 4.3 OS which IS the upcoming 4.5 OS. Read the 4.5 thread (stickied at the top of this forum) and you will see that what you have is what the beta is; video ability; 8gb micro sd support; better browser/email and bluetooth stereo.

    All these things that they are waiting for is in the new devices already. So why are you waiting when it is in your hands now?

  8. #8
    tomdkat's Avatar
    tomdkat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    142
    Okay then lets go this way. With bold running 4.6 why is RIM pushing out 4.5? Wouldn't it be easier just to have the 8xxx family running 4.6 across the board?

  9. #9
    charliehutch's Avatar
    charliehutch no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by doughdaddy View Post
    ^^To above, I see that most are running on 8130's or 8330's, they have the 4.3 OS which IS the upcoming 4.5 OS. Read the 4.5 thread (stickied at the top of this forum) and you will see that what you have is what the beta is; video ability; 8gb micro sd support; better browser/email and bluetooth stereo.

    All these things that they are waiting for is in the new devices already. So why are you waiting when it is in your hands now?
    What he said. All CDMA Curves and Pearls are running the new OS which GSM is still waiting to have released.

    Acually, I think the Pearl 2 for GSM is also running the new OS

  10. #10
    tomdkat's Avatar
    tomdkat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    142
    I thought 4.5 is 4.3.1 not 4.3.0

  11. #11
    lie07's Avatar
    lie07 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    52
    not eve beta is out for cdma???
    i cant wait noo more i dont wann use aux cable no moree i wann play song thro blutooth... hurryy!!

  12. #12
    Hack173's Avatar
    Hack173 no está en línea banned
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    249E4D70
    Posts
    2,694
    They will come out with it. Just give RIM sometime.

    ~via BB 8320 (wap.pinstack.com)~

  13. #13
    doughdaddy's Avatar
    doughdaddy no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,715
    Quote Originally Posted by lie07 View Post
    not eve beta is out for cdma???
    i cant wait noo more i dont wann use aux cable no moree i wann play song thro blutooth... hurryy!!
    Your profile says your using the 8130, that has the ability to do bluetooth stereo. What are you missing?

  14. #14
    kennedy_84's Avatar
    kennedy_84 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    302403B0
    Posts
    241
    The only thing in the upgrade i want is dataviz docs to go.

  15. #15
    lie07's Avatar
    lie07 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by doughdaddy View Post
    Your profile says your using the 8130, that has the ability to do bluetooth stereo. What are you missing?
    i dont know how to work it so how would i do it...
    Last edited by lie07; 05-15-2008 at 11:30 PM.

Page 1 of 11 123456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •