Page 39 of 66 FirstFirst ... 3435363738394041424344 ... LastLast
Results 571 to 585 of 990

~via BB (wap.pinstack.com)~ .37 will corrupt your SIM card. A few T-Mobile Curve users got ... RIM Handheld OS forum

  1. #571
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557

    Advertisement



    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    .37 will corrupt your SIM card. A few T-Mobile Curve users got there SIM fried from the .37.

  2. #572
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Quote Originally Posted by Blukrystlz View Post
    you might regret that decision..

    Yeah It last about an Hour and then started the rebooting thing. So its been down graded again LOL
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  3. #573
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Quote Originally Posted by HeavyComponent View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    .37 will corrupt your SIM card. A few T-Mobile Curve users got there SIM fried from the .37.

    Well I been testing on my 8800, that I don't use a SIM in, I have alot of games on it and Videos on the memory card so it is strictly a toy any way, So no SIM worries, But it has crashed every time I have loaded it
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  4. #574
    C.Ambrosio's Avatar
    C.Ambrosio no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    2581694A
    Posts
    104
    Quote Originally Posted by Blukrystlz View Post
    you might regret that decision..
    I second that. I want to upgrade my os as well and am impatient but waiting for tmo is the wiser decision as if something goes wrong you never know how their support department is going to help. And god forbid you have an expensive paperweight.

  5. #575
    krees23's Avatar
    krees23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    63
    .37 isn't that solid yet. I'm running it on my phone now and granted you do get video and youtube - I've found the youtube video quality pretty poor. My advice is to wait for T-Mobile to provide an upgrade.

  6. #576
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411
    Quote Originally Posted by jekko1 View Post
    My BB did the same thing and I went back to youtube and instead of clicking the link for the video I clicked on the video and it played. It wasnt the greatest looking streaming video but it played.

    I hope that helps....
    it plays on mine just fine!

  7. #577
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Quote Originally Posted by C.Ambrosio View Post
    I second that. I want to upgrade my os as well and am impatient but waiting for tmo is the wiser decision as if something goes wrong you never know how their support department is going to help. And god forbid you have an expensive paperweight.
    Quote Originally Posted by krees23 View Post
    .37 isn't that solid yet. I'm running it on my phone now and granted you do get video and youtube - I've found the youtube video quality pretty poor. My advice is to wait for T-Mobile to provide an upgrade.

    Yes this is the reason I havn't loaded ANY of the Versions on My Main Phone, My Curve, It could smoke the 8800, and though I would be sad, I would not be nearly as bent if I fried my Curve LOL
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  8. #578
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    ~via BB (wap.pinstack.com)~some devices and it seems to be the 8310 can't use or utilize youtube. (Well that's been my observation). Try a reload of the beta software.

  9. #579
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    Check the following thread for info on Empower on OS 4.5:

    Empower Pro for OS 4.5

    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  10. #580
    vaughnq's Avatar
    vaughnq no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    20609EF4
    Posts
    85
    As far as the youtube bit goes for me, no luck...
    I click on the link/video the media player opens... then nothing else happens..
    thats all, I have tried all sorts of permutations where this is concerned with no luck

    Quote Originally Posted by jsaradhi View Post
    it plays on mine just fine!

  11. #581
    usman's Avatar
    usman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    207717F1
    Posts
    114
    .37 here works awesome! Can't record/save. But it maybe cause I may have to format my media card ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #582
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by SignUp0 View Post
    Has anyone succeeded in using YouTube with .37?

    When I try to run a video from youtube or m.youtube my media player gives me the following error:

    "Can not find web address. Verify that this web address is valid"

    Any advice? I am using 8310.
    go into browser options and set it to emulate microsoft ie instead of blackberry.

  13. #583
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by HeavyComponent View Post
    Mine got fired as well, but for some reason .18 doesn't want to install. I don't know if you've been reading the forum from page 32 and after, that's where I came in with my .18 problem.

    all i had to do was uninstall .37. my .18 software was still there. when i plugged in the blackberry, and ran application loader, the downgrade options showed up.

  14. #584
    tgeekb's Avatar
    tgeekb no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2102EF9F
    Posts
    669
    .37 on AT&T 8310. Working fine so far.
    Never wanted to be a simple man...

  15. #585
    tgeekb's Avatar
    tgeekb no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2102EF9F
    Posts
    669
    Quote Originally Posted by jbesdale View Post
    Just installed release 4.5. I now have 2 calendars. one called default and the other my email address. Everytime I go into my calendar i have to "select calendar" and pick one otherwise all my calendar entries are duplicated. How do I remove one of the calendars?
    I have the same problem. Searching for a solution but nothing yet.
    Never wanted to be a simple man...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •