Page 20 of 66 FirstFirst ... 1516171819202122232425 ... LastLast
Results 286 to 300 of 990

I can't get my jivetalk to work. Can someone help... RIM Handheld OS forum

  1. #286
    liljay's Avatar
    liljay no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2427AD2F
    Posts
    9

    Advertisement



    I can't get my jivetalk to work. Can someone help

  2. #287
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Well I have had 2 Betas, I have had both crash my 8800, I don't remeber the version I tried first, it was a While back, but i just tried .37, and it did the same thing, sit there and reboot every few seconds to a minute. So I had to Downgrade again
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  3. #288
    Don LuiG's Avatar
    Don LuiG no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    649
    Weird mine goes straight to it my phone is att but am on a tmobile USA account.
    Try playing around w the browser settings go to options advance options then browser and make sure its turned to internet browser on both settings for defual browser and default mds and on default wap to tzones or atleast that's what tmo usa uses.that's one of the few thins I can think that would make it not work.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #289
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331
    I had to re-download it before. I did a Google search for blackberry facebook, then clicked the link for terms and conditions, they allowed me to download it OTA again.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #290
    pegb856's Avatar
    pegb856 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    A Colata
    Posts
    264
    Quote Originally Posted by londonmandan View Post
    Hi,

    I have an 8310 running OS v4.5.0.37 and for some reason FaceBook does not download from mobile.blackberry.com nor from via the PC it also did not make it over on the back up?

    Does anyone have any ideas as to why and where I can get a copy?

    if anyone could do an OTA that would be cool



    thanks
    Make sure your Blackberry Browser is set to Blackberry emulation mode.
    As Always...

    Happy Berrying!!

  6. #291
    londonmandan's Avatar
    londonmandan no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by Don LuiG View Post
    Weird mine goes straight to it my phone is att but am on a tmobile USA account.
    Try playing around w the browser settings go to options advance options then browser and make sure its turned to internet browser on both settings for defual browser and default mds and on default wap to tzones or atleast that's what tmo usa uses.that's one of the few thins I can think that would make it not work.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    None of the settings have changed since I put the new OS

    I did this via the PC/USB and it still didn't work :\

  7. #292
    londonmandan's Avatar
    londonmandan no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by pegb856 View Post
    Make sure your Blackberry Browser is set to Blackberry emulation mode.
    It is

  8. #293
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by liljay View Post
    I can't get my jivetalk to work. Can someone help
    I don't use jivetalk but I have read that you have to have docs to go installed in order for jivetalk to work. Hope this helps

  9. #294
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by liljay View Post
    I can't get my jivetalk to work. Can someone help
    Install Documents to go

  10. #295
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by flash24 View Post
    Install Documents to go
    That's what I have heard. Nobody seems to know why.

  11. #296
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by hoosierdaddynow View Post
    That's what I have heard. Nobody seems to know why.
    I have no clue why either, and what's the connection. But hey, if it works then why not?

  12. #297
    pNoyz3Ro's Avatar
    pNoyz3Ro no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    244A4B08
    Posts
    108
    Mine works great for my 8310, also using the same OS 4.5 as you are.
    I used the Blackberry Browser.
    T-Mobile Blackberry 8310 Crimson Red

  13. #298
    londonmandan's Avatar
    londonmandan no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    140
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Just to let you guys know I have resolved this issue

    You need to go into options > Gen Properties and then untick the "Enable cursor in colum view" box and then it will download properly

  14. #299
    E3BK's Avatar
    E3BK no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    JUST ASK
    Posts
    318
    I've found 4.5 and thinking about installing it. You all seem to be finding the bugs and working them out, but I'm feeling a bit insecure about it. So I have a few questions...

    - will the 3rd party apps I've purchased work on the new version? Jivetalk, EMV, FindIt (not the infospace thing).

    Will PocketMac resync back to the new version? I'm on a Mac.

    - Will I need to readd all my BB Msgr contacts or will it download when I resend service books?

    - Should I reformat the memory card and just reload?

    I'm a little scared since I bricked my Nokia once and had to buy a new one at full price. Is it easy to downgrade back? How is the memory leak?

    Thanks!

  15. #300
    josh.jude's Avatar
    josh.jude no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43

    Its been a while...

    So have we gotten video for our curves yet????

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •