Page 16 of 66 FirstFirst ... 1112131415161718192021 ... LastLast
Results 226 to 240 of 990

~via BB (wap.pinstack.com)~ I will do a battery pull right now to make ya feel ... RIM Handheld OS forum

  1. #226
    BluT's Avatar
    BluT no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    24192DD3
    Posts
    59

    Advertisement



    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I will do a battery pull right now to make ya feel better! I have had UMA all day. I will see if it comes back. Just for you Zim! LOL

  2. #227
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by jak View Post
    I get The WIFI turned black but no UMA. I just loaded the 4.5.0.37 on my 8320. Is there a fix to get UMA working?
    so far no, sorry.

  3. #228
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by BluT View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I will do a battery pull right now to make ya feel better! I have had UMA all day. I will see if it comes back. Just for you Zim! LOL
    Yea, keep rubbing it in. lol

  4. #229
    Hack173's Avatar
    Hack173 no está en línea banned
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    249E4D70
    Posts
    2,694
    Anybody no how to load a word file onto "Docs to Go"? Thank You in Advance.

    Via: 8320

  5. #230
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    finally got uma back with os .37 after trying all day. here are the steps i took.
    go into options, then security options then certificates.
    delete the 2 t-mobile usa inc listings.
    it will ask you to enter a password before removing keystores.
    go into options, then advanced options, then service books.
    delete the 2 wifi tcp/ip entries.
    reboot the curve.
    the 2 wifi tcp/ip entries in service book will reappear after the reboot.
    go to mobile.blackberry.com with the bb browser and click on help.
    click the hotspot@home(uma) is not working link and follow the instructions to install the root certificate and the trust certificate.
    reboot again and see if you have uma.

    if it doesnt work, an extra step to try would be to go into advanced options then host routing table and hit menu then register now to resend service books to your device.
    Last edited by nastyboy2; 05-25-2008 at 06:11 AM.

  6. #231
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by nastyboy2 View Post
    finally got uma back with os .37 after trying all day. here are the steps i took.
    go into options, then security options then certificates.
    delete the 2 t-mobile usa inc listings.
    it will ask you to enter a password before removing keystores.
    go into options, then advanced options, then service books.
    delete the 2 wifi tcp/ip entries.
    reboot the curve.
    the 2 wifi tcp/ip entries in service book will reappear after the reboot.
    go to mobile.blackberry.com with the bb browser and click on help.
    click the hotspot@home(uma) is not working link and follow the instructions to install the root certificate and the trust certificate.
    reboot again and see if you have uma.

    if it doesnt work, an extra step to try would be to go into advanced options then host routing table and hit menu then register now to resend service books to your device.
    I hope this works when I try it tomorrow.

  7. #232
    cpk3's Avatar
    cpk3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    174
    Quote Originally Posted by ziminvades View Post
    ohhhhh she was serious, i felt an over looming doom and i turned around-she was staring straight at me. it was as if i had clarvoiance.

    i got her to agree to let me stay on until my info is reinstalled. thank god she doesnt know how long it would take so I told her an hour. heheheh i really just have to reinstall addresses and calendars
    Zim.. I know the feeling... If you remember my post from the General forum, in the "Get your BB our of the bedroom" thread....

    Tuesday night up till midnight upgrading from 4.5.0.18 to 4.5.0.28 OS .

    Wednesday night up till midnight upgrading from 4.5.0.28 to 4.5.0.37 OS.

    To tired to do anything Thursday..

    Last night about bricked my blackberry removing COD's to free up memory... ...So I was up till midnight reloading the OS from scratch and getting all my apps back...

    As I have said before though, I make sure there are no expectations from my wife.. any night before I dive into hacking on the Berry.

  8. #233
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    @flash24: it probably won't work. i've tried everything possible and it doesn't help. it seems that only some areas work. i've found only one person online that uma works for with .37.

    anyway, try it, just keep a copy of .18 or .10 nearby. like most others, you will need it. using an older gprs file won't help either.

    i called t-mobile about it as well, the w006.8 error is well known, but currently they aren't doing anything about it until they officially release 4.5.

  9. #234
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Yea, it seems like .37 UMA works in certain areas only.

  10. #235
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    I still don't think it works I think (from what I've seen and heard) that most people get the wifi to light up on there screen but still running EDGE. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #236
    am23's Avatar
    am23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    anyone have problems with using Google Synch to synch Google Calendar to the BB calendar? Even if I change the options it doesn't load more than 4 weeks...

  12. #237
    beamolite's Avatar
    beamolite no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23F73F86
    Posts
    107
    I have a 2006 Chevy HHR with a auxiliary jack for plugging in MP3 players and playing music with my 8320 Curve. When I was running the 4.5.18 OS update it worked great. Now I am running .37 I get an irritating beep and nothing else. It does it with both the miutunes and the blackberry media player.

  13. #238
    poizniv's Avatar
    poizniv no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    17
    I have a Curve 8310. I'm running 4.5.0.37. Now I keep getting the message... "You've switched to a new device. Do you want to update your contacts about it? Otherwise your contacts list will be erased." Everytime I go into BB Messenger. I tried the update option... nothing happened. I have erased and added again yet still get the same message. Anyone having this issue?

  14. #239
    wassona's Avatar
    wassona no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2439fbe3
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by poizniv View Post
    I have a Curve 8310. I'm running 4.5.0.37. Now I keep getting the message... "You've switched to a new device. Do you want to update your contacts about it? Otherwise your contacts list will be erased." Everytime I go into BB Messenger. I tried the update option... nothing happened. I have erased and added again yet still get the same message. Anyone having this issue?

    That is most definitely a beta issue. I first saw that when I was running .18. Dont know what the fix for that is.

  15. #240
    bobbyj1985uk's Avatar
    bobbyj1985uk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    257073FB
    Posts
    107
    so has no one tried my question? Has anyone tried receiving a video via mms? Its quite big over here in the uk, and everytime i receive one its about 95k and all that shows is a blank screen and the sound only, if i then try forwarding it back it just shows as audio on there fone, anyone try it for me see if they can on there devices?
    ---~Loving his BB - True Crackberry Addict~---
    New Pin: 21153ADC
    ~~~~If In Doubt Pull It Out . . Battery Obviously ;-)~~~~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •