Page 13 of 66 FirstFirst ... 89101112131415161718 ... LastLast
Results 181 to 195 of 990

How do you turn off the cursor? ~via BB (wap.pinstack.com)~ EDIT: found the solution Originally ... RIM Handheld OS forum

  1. #181
    vexvegaz's Avatar
    vexvegaz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    30

    Advertisement



    How do you turn off the cursor?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    EDIT: found the solution

    Originally Posted by ziminvades
    I fount the solution. While on the page go to:
    • menu
    • options
    • general properties
    • Unselect enable cursor in column view
    Last edited by vexvegaz; 05-24-2008 at 09:17 PM.

  2. #182
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by hoosierdaddynow View Post
    Thanks, .28 is running great so I will probably just stay with it. But if I can't stop myself from installing .37 for the forth time I will try it.
    .37 is safe to install for the 8310. it doesnt have wifi. it has gps

  3. #183
    BerrySmartUser's Avatar
    BerrySmartUser no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by JonFuego View Post
    Were you connected to EDGE or WiFi? I have been able to stream using EDGE, but it just hangs when I am on WiFi (.18 and .37). It may be unrelated to this issue, but I can't think of any other differences.

    I can stream using Edge or Wi-Fi with 4.5.0.18. Wi-Fi is very good, Edge is ok but
    obviously not as good as Wi-Fi. I have an older Linksys router, WRT54G and I'm running Alchemy-V1.0 v3.37.6.8sv firmware.

  4. #184
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    EDGE runs a little faster on the .37 then the .18.

  5. #185
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    I wonder when someone will leak the .37 version for the 8300. I have yet to see it anywhere

  6. #186
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    A few stackers on this site are running the .37 OS.

  7. #187
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Hmm very weird, guess I will have to wait for it.

  8. #188
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    The OS we are running is not the official release. There are betas and we got our hands on it because they have been leaked through the web.

  9. #189
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Yeah I am aware of that. Just haven;t found one for the 8300 in all the usual spots.

  10. #190
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    Quote Originally Posted by fbriceno97 View Post
    Does anybody know whether is out a newer version than 4.5.0.9 for the 8800?

    I am not asking for links, just to know if i have to keep searching for it....

    Regards
    Felix
    there is a beta 4.5.0.37 for the 8800

  11. #191
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    Quote Originally Posted by RSCStacker View Post
    I wonder when someone will leak the .37 version for the 8300. I have yet to see it anywhere
    8300 beta only goes to 4.5.0.18 as of right now

  12. #192
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    I've seen the .37 version for 8300 with some members as well Zim

  13. #193
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    Quote Originally Posted by BluT View Post
    Still up here! reconnected 3 times now after leaving home and returning!
    you know, i couldn't get the darn UMA up. I am reinstalling the os and trying again. like i said on the other thread we were chatting in yesterday, your a bloomin onion lol (you are envied)

  14. #194
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    Quote Originally Posted by RSCStacker View Post
    I've seen the .37 version for 8300 with some members as well Zim
    sorry, I do apologise for mis info.... I only see .18 through my info


    I'm sorry for the bad post

  15. #195
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Its quite alright just too many people stingy with it

    Quote Originally Posted by ziminvades View Post
    sorry, I do apologise for mis info.... I only see .18 through my info


    I'm sorry for the bad post

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •