Page 51 of 73 FirstFirst ... 4647484950515253545556 ... LastLast
Results 751 to 765 of 1091

4.5 would be totally useable for me if it didn't move around my icons every ... RIM Handheld OS forum

  1. #751
    ssnxp's Avatar
    ssnxp no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,679

    Advertisement



    4.5 would be totally useable for me if it didn't move around my icons every time I did a battery pull! I home the legit version comes out soon.

  2. #752
    Duvi's Avatar
    Duvi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by ssnxp View Post
    4.5 would be totally useable for me if it didn't move around my icons every time I did a battery pull! I home the legit version comes out soon.
    You may want to re-install. I have never had that issue for a battery pull. Do a JL_CMDR wipe and install the OS.
    Last edited by Lavagirl; 12-06-2008 at 03:49 AM. Reason: format edit

  3. #753
    ssnxp's Avatar
    ssnxp no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,679
    I did. Many times, lol. I was running .18 and every time I did a battery pull, the icons would move back to their default locations. I would have to rearrange them.

    This only occured on 4.5 on my 8310 and NOT on my 8100, however.

  4. #754
    schumacher's Avatar
    schumacher no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    256F471E
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by ItsNowOrNever View Post
    The 8700 wont have 4.5
    of course there is 4.5 for 8700.
    Last edited by schumacher; 05-07-2008 at 07:02 AM.

  5. #755
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    the icon's only move around on my 8310 when i was using an older theme. when using the theme's that come with to os, i have had no issue. i have not had the issue on any of the other vendor themes that i have unlocked.

  6. #756
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Quote Originally Posted by schumacher View Post
    of course there is 4.5 for 8700.
    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=65525

    "Dont expect 4.5 to be running smooth on a 8700"
    '- 8707 will NOT get 4.5 firmware"

    And with the delay to release 4.5 leads me to believe that IF the 8700 gets 4.5, the only addition will be docs to go, which is useless unless you pay for the advanced one.


    Well, I can't complain too muchI think I said that on page 10 or something....so at least someone is reading through this before asking questions or making statements. LOL....
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  7. #757
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Quote Originally Posted by hoosierdaddynow View Post
    the icon's only move around on my 8310 when i was using an older theme. when using the theme's that come with to os, i have had no issue. i have not had the issue on any of the other vendor themes that i have unlocked.

    Is your user name a play off of "Who's Your Daddy Now"....or isn't Hoosier some college or something???
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  8. #758
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    It is both. I don't know if this has been posted yet, but if you want google to read your internal gps if you are usin 4.5. Try downloading google maps with this. http://www.google.com/gmm/apps/v2.1....GoogleMaps.jad

  9. #759
    ndon70's Avatar
    ndon70 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by tws777 View Post
    Where Jeff?
    I have 4.5.0.18

    go to media/music/(menu)options and then scroll down.
    Last edited by ndon70; 05-07-2008 at 01:26 PM.

  10. #760
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734
    Quote Originally Posted by ndon70 View Post
    go to media/music/(menu)options and then scroll down.

    Also if yo are browsing for music just before you select the song you want to play hit Menu>Options>Audio Boost ON, there is also a EQ to

  11. #761
    ocanyc's Avatar
    ocanyc no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    628
    I am not sure if this is 4.5 related on my 8320 but something happened when I was playing with my firewall, and now my contacts in the bb messenger are under "Pending PIN Update Confirmation"?

  12. #762
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by jeffallen8 View Post
    Also if yo are browsing for music just before you select the song you want to play hit Menu>Options>Audio Boost ON, there is also a EQ to
    I am not showing this option. Maybe it's because I have no music on my phone now. I never transfered my music back from my pc to mem card after formatting. I wonder if you have to have music there in order to see this option. I'll move my music back to my mem card and see if this helps. Thanks guys.

  13. #763
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970
    Quote Originally Posted by tws777 View Post
    I am not showing this option. Maybe it's because I have no music on my phone now. I never transfered my music back from my pc to mem card after formatting. I wonder if you have to have music there in order to see this option. I'll move my music back to my mem card and see if this helps. Thanks guys.
    8100 4.5 Does not have the audio boost apparently. I don't have it on mine either.

  14. #764
    jekko1's Avatar
    jekko1 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    101
    Has anyone else had the issue of your phone searching for service? After upgrading to beta 4.5.0.10 my 8310 will go from full bars to no service and searching back to full bars at random times.

    I notice it does it more often when I am about to receive a text or email.

  15. #765
    siccmade's Avatar
    siccmade no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    687
    Quote Originally Posted by jekko1 View Post
    Has anyone else had the issue of your phone searching for service? After upgrading to beta 4.5.0.10 my 8310 will go from full bars to no service and searching back to full bars at random times.

    I notice it does it more often when I am about to receive a text or email.
    Yea that happens to me too

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •