Page 4 of 73 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 46 to 60 of 1091

1- were you running the most current OS for your device BEFORE the OS upgrade ... RIM Handheld OS forum

  1. #46
    #1 BBFreak's Avatar
    #1 BBFreak no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    35

    Advertisement



    1- were you running the most current OS for your device BEFORE the OS upgrade to 4.5?
    4.2.1.107


    2- can you list the third party applications that are currently on your phone?

    BBToday, Berry411, BB Wiki, Color Pearl, Empower, Guitar Hero, Opera Mini 4, Opera Mini 4.1, SoftReset, Spades,ColorEvent

    3- what r your TCP settings?
    wap.voicestream.com

    4- Who is your carrier?
    T-Mo


    5- please list the full version and platform that you are running.

    v4.5.0.18 (Platform 2.7.0.43)

    No problems at all with this version beside Color Pearl not working right but should be fixed when it is "officially released"
    Last edited by #1 BBFreak; 04-10-2008 at 03:22 PM.

  2. #47
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    Quote Originally Posted by ItsNowOrNever View Post
    Others were having that issue Charneus....it seems to be select phones only.

    ktorres---I think only ONE person with ATT can get youtube to work. Here's the screen I get when I try to go to youtube. This is before even trying to get the videos to play. As soon as I get on the site, that's the first thing I see.
    Leads me to believe that even when the official OS is release we wont be able to see it.
    I got that screen every time I went to that site on my 8130. It is just what they show, but you can go right past it- or should be able to anyway.
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  3. #48
    robertmrome's Avatar
    robertmrome no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    143
    I am using the 8310 on AT&T and just did the upgrade...
    So far my problems are that my phone won't go from edge to EDGE and I also can't get a "service connection" when trying to go through the enterprise activation and thus don't have my email or contacts.

    Are there any setting changes that I am overlooking??

    Please help...

  4. #49
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    There is a server outagefor some. Wait an hour or two and see what happens

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #50
    ssnxp's Avatar
    ssnxp no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,679
    Alwaysbelieve1 is right, just click on "Continue" and go right past that screen. Youtube is working for me.

  6. #51
    robertmrome's Avatar
    robertmrome no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    143
    Quote Originally Posted by ItsNowOrNever View Post
    There is a server outagefor some. Wait an hour or two and see what happens

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I heard this was only effecting BIS and not BES... but I guess I just have to be patient.

    Thanks though...

  7. #52
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    I do go past the screen---lemme see if I can get a shot of what I get.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #53
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609
    I havent been able to get utube to work either with at&t i keep getting a media player error.

  9. #54
    jbreidel's Avatar
    jbreidel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    241EDB49
    Posts
    112
    Works fine on the 8320 I have. I had to put the TCP settings in though before it worked on EDGE

  10. #55
    Samba's Avatar
    Samba no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by iron07 View Post
    I havent been able to get utube to work either with at&t i keep getting a media player error.
    ditto! appears to be a at&t thing!
    Last edited by Samba; 04-10-2008 at 05:53 PM.

  11. #56
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    I cannot seem to sync my phone to Outlook with DM version 4.3 using 4.5 OS.

    Anyone else have this issue? What is the resolution if you know?

    Thanks
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  12. #57
    tylerscott20's Avatar
    tylerscott20 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24411101
    Posts
    122
    thats weird im on 4.5.0.18 and m.youtube.com works fine for me

  13. #58
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609
    Quote Originally Posted by tylerscott20 View Post
    thats weird im on 4.5.0.18 and m.youtube.com works fine for me
    you are on at&t and what is your phone a 8100?

  14. #59
    robertmrome's Avatar
    robertmrome no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    143
    Has anyone figured out the funky icon problem yet??

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #60
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    Now I don't have any alerts except the flashing red light for messages. I had the 4.5 OS version .10 which worked fine and now I upgraded to the .18 version and everything works a lot better except for alerts. Vibrate doesn't work either.

    What do I need to do?
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

Page 4 of 73 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •