Page 36 of 73 FirstFirst ... 3132333435363738394041 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1091

Originally Posted by louns I had it running on the latest ATT OS. The service ... RIM Handheld OS forum

  1. #526
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994

    Advertisement



    Quote Originally Posted by louns View Post
    I had it running on the latest ATT OS. The service books are showing up where they should. ATT sent me to Telenav who tried a few things and then sent me back to ATT. I do notice in my event log that nav4all is constantly trying to get a 302 Chestnut Cove Circle
    Southlake, TX 76092
    817-481-1630 from 0x33. Should I delete nav4all?~via BB (wap.pinstack.com)~

    Delete nav4all and telenav. Pull the battery. Try to install Telenav again.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  2. #527
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609
    has anyone got this to work http://www.maufait.com/ with .18 and at&t i keep getting a tcp setting error and my settings are correct

  3. #528
    KeNNethX's Avatar
    KeNNethX no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    241
    Quote Originally Posted by iron07 View Post
    has anyone got this to work http://www.maufait.com/ with .18 and at&t i keep getting a tcp setting error and my settings are correct
    I have tmo and have the same problem. I assume they will fix it when 4.5 comes out officially.
    When in Doubt, Pop the Battery Out!

  4. #529
    KeNNethX's Avatar
    KeNNethX no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    241
    It's against the forum rules to ask this question.
    Last edited by doughdaddy; 04-30-2008 at 04:12 PM.
    When in Doubt, Pop the Battery Out!

  5. #530
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609
    Quote Originally Posted by KeNNethX View Post
    I have tmo and have the same problem. I assume they will fix it when 4.5 comes out officially.
    ok cool just checking to see if it was just me. i am useing live search now it is pretty close to infospace findit without the voice part and i think it is missing the reverse lookup but dont qoute me on that. i am thinking i like live search.

  6. #531
    mikadad's Avatar
    mikadad no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    1,159
    Quote Originally Posted by KeNNethX View Post
    It's against the forum rules to ask this question.

    OK let me rephrase it then, 4.5 is still in Beta?
    Michael


  7. #532
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by mikadad View Post
    OK let me rephrase it then, 4.5 is still in Beta?
    Yes, it is a beta. It has a few bugs.

  8. #533
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    I hope this wasn't already covered in these 36 pages as I did not read them all, but...I formatted my media card as advised and now my Media will work with the card installed, but when I pull up My Pictures or My Music, it only lists device memory. I cannot pull up the media card in the BB Media app. Anyone have this problem?

  9. #534
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by tws777 View Post
    I hope this wasn't already covered in these 36 pages as I did not read them all, but...I formatted my media card as advised and now my Media will work with the card installed, but when I pull up My Pictures or My Music, it only lists device memory. I cannot pull up the media card in the BB Media app. Anyone have this problem?
    Did you put the media from the DM into your device memory and not your media card memory?

  10. #535
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by pdxmatts View Post
    Did you put the media from the DM into your device memory and not your media card memory?
    I copied all my media from the device to my computer via the DM. I did not reload any of it back to the media card. I formatted the 1 gb sandisk card via the BB. When I took a pic, I got the normal "do you want to save your pics to the card", I said yes. Took a couple of pics, they saved to device memory, but no option of media card when opening Media.

  11. #536
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    uggg, If I don't revert back to the 4.2 OS im going to throw my curve out the window.

    I have been doing battery pulls once to three times a day. I keep getting "uncaught exception: object already exsists" when using my BBM. It won't accept new BBM's, verrrrrrry laggy when sending and receiving, and the only fix is a pull. I'm sooo annoyed.
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  12. #537
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    erich ^^ i can relate.

    sometimes its just better to wait for the final release

  13. #538
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    I am not having that problem at all. The 4.5 .18 I am using is working perfectly. Maybe try a different 4.5 download? Or try re-installing it over again?

  14. #539
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    true cherri, but so far i have lucked out on getting things early. Guess my luck ran out lol. I'm about to wipe and reinstall my OS as soon as I can find the 4.2 link again.
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  15. #540
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    link to all updates OS versions

    http://blackberryforums.pinstack.com/blog.php?b=86

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •