Page 32 of 73 FirstFirst ... 2728293031323334353637 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1091

Originally Posted by blaquegenius I just installed 4.5 0S on my 8800 and so far ... RIM Handheld OS forum

  1. #466
    Robm's Avatar
    Robm no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    23

    Advertisement



    Quote Originally Posted by blaquegenius View Post
    I just installed 4.5 0S on my 8800 and so far no problems.

    I'm on ATT. all of my 3rd party software seem to be working correctly.

    Anyone notice a bit of a lag using the 4.5 on the 8800?
    Yahoo! go 3.0 has issues
    Tellme doesnt work
    couple of quirks with bluetooth headset
    phone volume is lower

    other issues but I dont care to much about it...the phone is fun again to use.

    I am wondering what is the latest version for the 8800...I am using .09

  2. #467
    louns's Avatar
    louns no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24267EEF
    Posts
    22
    Ihave an 8310 with 4.5 .18. All is good but ATT Navigator will not let me register it. It says it is not on the phone but it is. TeleNav works fine. Anyone get Navigator to work.

  3. #468
    cpk3's Avatar
    cpk3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    174
    Quote Originally Posted by salvatoretri View Post
    anyone confirm that .18 works completely with BES?

    .10 worked but did not allow the calendar to wireless sync with the server...

    posted several times, no answers....anyone??

    Mine is working Great... Calendar and all with .18. I never had an issue with 4.5.0.10 either.

  4. #469
    baniels's Avatar
    baniels no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    31d2df42
    Posts
    67
    Tellme crashes the phone with .18.

  5. #470
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Quote Originally Posted by louns View Post
    Ihave an 8310 with 4.5 .18. All is good but ATT Navigator will not let me register it. It says it is not on the phone but it is. TeleNav works fine. Anyone get Navigator to work.
    I got it working. Did you go to the internet site and register there? Get a pin and stuff from there?
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  6. #471
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Quote Originally Posted by salvatoretri View Post
    anyone confirm that .18 works completely with BES?

    .10 worked but did not allow the calendar to wireless sync with the server...

    posted several times, no answers....anyone??

    We did answer several times simply by saying that there were a few other reports that it wasn't working with BES....if you can get your IT policy removed then it might work.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  7. #472
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942
    .18 works fine with BES but you need to update your BES to 4.1.5 to get the full effect of .18 otherwise you will not get everything working.

  8. #473
    salvatoretri's Avatar
    salvatoretri no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2457af8e
    Posts
    295
    thank you all !!

  9. #474
    ocanyc's Avatar
    ocanyc no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    628
    Quote Originally Posted by Robm View Post
    Yahoo! go 3.0 has issues
    I have an 8320 with .18 and I was trying yahoo go 3.0 and found it quite confusing navigating around the emails. I thought it was just me not knowing the right shortcuts.

    Is there an actual ETA when 4.5 is supposed to be released?

  10. #475
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Nope. No ETA.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  11. #476
    blaquegenius's Avatar
    blaquegenius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    316dfa3c
    Posts
    109
    Quote Originally Posted by Robm View Post
    Yahoo! go 3.0 has issues
    Tellme doesnt work
    couple of quirks with bluetooth headset
    phone volume is lower

    other issues but I dont care to much about it...the phone is fun again to use.

    I am wondering what is the latest version for the 8800...I am using .09

    I found out about TellMe this morning. I tried to use it and BAM... CRASH. So needless to say, I uninstalled it. At times it seems to lag, but I'm wondering if it's the theme I'm using, but I don't think that should play into the OS performance. All in all I'm diggin 4.5...but still on the hunt

  12. #477
    rpol8052's Avatar
    rpol8052 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    561
    im on .18 and the myfaves icons dont update i had to go to T-mobile's website and change the icons so it sends it to the phone then change back the icons i wanted back so it updates the phone again...i tried updating the icons on the phone but never worked

  13. #478
    BigHulkDiese's Avatar
    BigHulkDiese no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    22BF6200
    Posts
    700

    A Fix I Have Found

    Hey stackers! I just wanted to share a couple issues and fixes I have went through with 4.5.0.18. First of all I want to say that the OS is phenomenal! Hardly any bugs. The only unfixable bug I have encountered is no "Download Attachment" with the Documents to go. I can save documents to my media card through the DM and it opens them fine.

    Ok, the first problem I encountered was the Application Loader suddenly went missing from my Desktop Manager. The second problem I had was that I couldn't access my media card through Roxio. I tried to think of what I had done that would mess these things up and came up with a solution. I had went into my 4.5 and tried to unlock vendor themes. For some reason they would not unlock, and it messed those other two things up.

    OK, the fix. I just reinstalled the OS to my computer and both the Application Loader Icon was back and I had no trouble accessing my media card.

    I just wanted to throw this up incase it could help someone else.

    CHEERS!

  14. #479
    phamtastic83's Avatar
    phamtastic83 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    43
    I reinstall 4.5.0.18 and I got YouTube to work.

  15. #480
    vaughnq's Avatar
    vaughnq no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    20609EF4
    Posts
    85
    1- 4.2.2 rel338 PL2.5.0.40 A4.2.2.184 SingTel

    2- Applications
    Pinstack Launcher, Yahoo Go, yahoo messenger, google talk, viigo, mobipocket, webmessenger, biblereader, all google apps,

    Themes

    crossbar theme, explorer theme

    Games

    bejeweled, monopoly, sudoko, checkers reader

    3- Unused

    4- Digicel Jamaica

    5- 8300 4.5.0 PL2.7.0.40


    So far so good:

    Findings/Observations

    All applications have opened and reregistered.
    Video Recording Working
    Voice Note Working
    Synchronised Successfully
    Did a battery pull, changed theme back and forth..did not lose configuration
    Got the new L theme
    Documents to go icon on desktop [not sure how to use it]
    Missing Total Memory in status [only memory available listed]
    Fonts in menus and during call bolded
    calls are displayed exactly as they are stored [ex +1(876) XXX-XXXX as opposed to previously when it only showed 7 digit number]

    All in all, love the update and its other perks...
    colours, layouts etc... good stuff

    edit as i find more

    still does NOT ring and vibrate at the same time, thought RIM would have addressed that by now.



    Vaughn
    Last edited by vaughnq; 04-29-2008 at 04:45 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •