Page 13 of 73 FirstFirst ... 89101112131415161718 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1091

no you don't have to install all languages. In fact, i went through the C:\Program ... RIM Handheld OS forum

  1. #181
    tylerscott20's Avatar
    tylerscott20 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24411101
    Posts
    122

    Advertisement



    no you don't have to install all languages. In fact, i went through the C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\8100-v4.5.0.18_P2.7.0.43\Java folder and took out all the extra language files like french, spanish, german, etc. i have about 30mb of free space on my phone now

  2. #182
    ray_1060's Avatar
    ray_1060 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23
    I am with Tmobile, but could it be the source as to why the bbmap icon wont show up, even though it sais its loaded.

  3. #183
    dgy2k1's Avatar
    dgy2k1 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    226
    Remember this is in beta. The OS is not complete. I am sure they will upgrade the BBMaps for the final 4.5. There are still some bugs that need to be fixed.

    I just needed to see the video work. I am satisfied. I uninstalled the 4.5. I am back with my 4.2. I can wait.
    Last edited by dgy2k1; 04-14-2008 at 09:49 PM.

  4. #184
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Was just browsing through the ALX program....and came across this

    <!-- OTA Upgrade Application -->
    <fileset Java="1.0">

    So those asking about OTA updates...after this OS release they should be available for sure.

    And this for the 8700
    <!-- 8703 Should get midi sounds instead of aac -->
    Last edited by ItsNowOrNever; 04-14-2008 at 11:16 PM.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  5. #185
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    And for those with BB maps missing----re-install via DM and check the box---it will install it.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  6. #186
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Quote Originally Posted by ray_1060 View Post
    I am with Tmobile, but could it be the source as to why the bbmap icon wont show up, even though it sais its loaded.
    Have you checked to see if there is a service book to send? If there isn't, go to mobile.blackberry.com and download it from there.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  7. #187
    Genius87's Avatar
    Genius87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2506C6C4
    Posts
    6
    I updated yesterday to .18 (previous OS was 4.2.1.108) and experienced the same issue with the micro SD card. I can't get my BB Pearl to work with my micro SD card; my phone freezes after 5 minutes or so. I removed the card and everything is fine for now is there a way to fix it? Perhaps reformatting the card?

    I also experienced some bugs, for example the key background light doesn't work anymore...

  8. #188
    stranjal7's Avatar
    stranjal7 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    #ASK#
    Posts
    298
    I'm using .18 on a 8320 with T-mobile and was using .10 before that and now I have no issues so far. BBsmart and simulsays ,which I had issues with on .10 works perfectly now.~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #189
    Genius87's Avatar
    Genius87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2506C6C4
    Posts
    6
    Sorry, key background light is working. It only works when the phone is used in dark areas; I never noticed this feature before

    I reformatted the card and the phone doesn't freeze anymore When I'm home later, I'll try if it keeps working by adding some files on it.

  10. #190
    ssnxp's Avatar
    ssnxp no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,679
    Quote Originally Posted by ssnxp View Post
    1- Most up to date OS from Singapore (8310)

    2- Opera 4.1, BBWeather, Berry-a-code, Jivetalk, Facebook, Google Maps.

    3- Deault Tmobile: wap.voicestream.com

    4- Tmobile

    5- 4.5.0.10, 2.7.0.40

    Bugs:

    Only bug I notice is the icons rearranging themselves after I do a batter pull. I haven't tried using youtube yet, and I can't test it right now.
    I've started to notice a huge memory "leak". My memory runs down much more quickly than usual now. I may revert to 4.2 for now, I carry another phone that has a video camera now.

  11. #191
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609
    i have had no memory leaks to be honest i have had no problems with the 4.5 beta at all on both my 8310 on at&t ok i have had no utube and the only other thing is the auto dim backlight doesnt shut off. i love it can not wait for the real 4.5

  12. #192
    ray_1060's Avatar
    ray_1060 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23
    The color pearl app is what's causing the red led to stay on~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #193
    DataCentre's Avatar
    DataCentre no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    208759D5
    Posts
    81
    I have also found that my battery drains a bit faster with 4.5. Slow as hell when opening stuff. Other than that, I have no issues. Works great.

  14. #194
    KeNNethX's Avatar
    KeNNethX no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    241
    Quote Originally Posted by rpol8052 View Post
    You should change your tcp settings to wap.voicestream.com

    Youtube wasn't working for me either until I put that in now it works all the time when im on EDGE
    I tried that and the video player pops up and then I get "an error occurred"...feh.

  15. #195
    kingrykku27's Avatar
    kingrykku27 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2444409C
    Posts
    568
    I upgraded to 4.05.0.10 from the latest AT@T, and was experiencing the memory card reset problem. I formatted it via my blackberry and it stopped.

    Now I re-upgraded to 4.5.0.18 and its a lot more stable than .10

    Colorpearl isn't working yet, though.

    D:

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •